Memur Sen ile Özel Ereğli Anadolu Hastanesi arasında indirim anlaşmamı imzalandı.

İmzalar Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve Özel Ereğli Anadolu Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Arkaz arasında imzalandı.

Anlaşmanı üyelerine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar yaptığı açıklamada, “Memur-sen olarak üyesini düşünen sendikacılık anlayışını benimsediğimizi, sendikacılığı sadece toplu sözleşme dönemi değil her daim üyelerimizin menfaatimize düşündüğümüzü önceki açıklamalarımızda beyan etmiştik. Bu kapsamda üyelerimize yönelik olarak daha önceki dönemlerde marketlerle, eğitim kurumlarıyla, spor salonlarına, değişik kurumlarla indirim anlaşmaları yapmıştık. Bugün de Zonguldak Memur-Sen olarak bunun kapsamını biraz daha geliştiriyoruz ve Ereğli'de faaliyette bulunan Anadolu Hastanesi ile Zonguldak Memur-Sen üyelerini kapsayacak yeni bir anlaşmaya imza atıyoruz. Biz şuna inanıyoruz; rekabet rehavetten iyidir. Devlet ve özel sektör rekabetinin sağlıkta kaliteyi getireceğine inanıyoruz. Ve bu kapsamda da Zonguldak'ta üyelerimize daha faydalı olabilmesi adına da yüzde 20’lik bir indirim anlaşmasını Sayın Genel Müdür Yardımcımızla beraber bugün imzalıyoruz. İnşallah Zonguldak Memur-Sen’imize, üyelerimize hayırlı olması temennisiyle imza atıyoruz” dedi.

Özel Ereğli Anadolu Hastanesi Genel müdür Yardımcısı Serkan Arkaz’da, anlaşmanı hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi