Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet karaveli makine parkını güçlendirilmesi konusunda 12 tane Mercedes kamyon ve 6 tane kanal kazıcı aldıklarını ifade etti. 
15 Ekim'e kadar tüm yol işlerini bitireceklerini ifade eden ilgilenmiştir başkanı Necdet Karaveli çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 
Normalleşme süreci ile birlikte meclis bileşimlerine başladıklarını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli,"Bizde normalleşme süreci içerisinde Temmuzda yapmamız gereken toplantımızı İçişleri bakanlığımızın genelgesi ile Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bugün itibariyle Haziran toplantılarla başladık. Normalleşme süreci ile birlikte hijyen kurallarına uyarak toplantımız yapmaya çalışıyoruz. Pandemi sürecinde de yine biz işleri elimizden geldiğince takip etmeye devam ettik. Çünkü bildiğiniz gibi Mayıs ayından itibaren Biz Özel idare ile ilgili işlerin  ihalelerin yapılması planlanan işlerin hazırlıkların yapılmasını devamında da bir an evvel ihalelerin yapılarak özellikle yol ve su ile olan ilgili kısımların tamamlanması bizim içinde çok önemli. "dedi.
 
EKİM 15'E KADAR TÜM YOL İŞLERİNİ BİTİRMEK İSTİYORUZ.. 
Ekim 15'e kadar tüm yol işlerini tamamlamayı hedeflediklerini belir8ten Necdet Karaveli, "Bildiğiniz gibi bizde asfalt dönemi kısa bir zaman. Ekim 15'ine kadar tüm işleri yol noktasında bitirmemiz gerekiyor. Bununla ilgili bizde Özel idare tarafından müdür arkadaşlarla beraber personel ile beraber zaman zamanda İl Genel meclis üyesi arkadaşları ilçelerde ziyaret ederek veya onlarla irtibata geçerek bütün işlerin noksansız devam etmesi noktasında elimizden geleni yaptık." dedi.

AY CİTY İŞ MERKEZİNDE Kİ YER KİRALANACAK 
Ereğli AyCity'deki işini kira alınacağını belirten Necdet'i Karaveli, "Haziran ayı ile birleşiminde kesin hesap plan bütçe komisyonunda gönderildi bu birleşimde. İnşallah gelecek birleşimleri ise Ereğli'de ki Aycity iş merkezimizden işyerimizin kiralanması ile ilgili bir teklifimiz var."dedi. 

MECLİSTE BURUNKAYA MAHALLESİ'NİN KÖY OLARAK AYRILMA TALEBİ GÖRÜŞÜLECEK.. 
Ereğli Burunkaya Mahallesi'nin köy olmak için talepte bulunduğunu belirten Necdet karaveli, 'Yine Ereğli Keşkek köyünden Burunkaya Mahallesi'nin köy olarak ayrılması ile ilgili bir talep var, bunun değerlendirmesi yapılacak." dedi. 

12 TANE MERCEDES KAMYON Ve 6 TANE KANAL KAZICI GELİYOR 
Makine parkını güçlendirmek anlamında attıkları adımların devam ettiğini belirten Necdet Karaveli, "Tabii bir yandan da geçtiğimiz 2020 yılı bütçesine koyduğumuz araç gereç alımı ile ilgili ödeneğin değerlendirilmesi çok önemli. Bununla ilgili de Allah'a şükür bir mesafe kat ettik. İlk etapta yaklaşık olarak 11 milyon 500 bin lira gibi para planlayıp 12 tane Mercedes kamyon alınması, hidromaks tan 6 tane kanal kazıcının alınması ile ilgili çalışmamızı neticelendirdik. Bu hafta itibariyle bunların Finansı noktasındaki finansalı firmalara yatırılarak İnşallah en kısa zamanda araç gerecin şantiyelerimize kazandırılması noktasında nihai neticeye ulaştık."şeklinde konuştu. 

15 HAZİRAN'DA ÇAYCUMA'DA ASFALT PLENT TESİSİ ÜRETİME BAŞLIYOR 
Çaycuma'daki asfalt plent tesisinde rotmix ve asfalt üretimine 15 Haziran'dan itibaren başlayacaklarını belirten ilgilenmiştir başkanı Necdet kKraveli, "Yine  plentlerle ilgili özel bir durumunuz vardı. koronavirüs ile ilgili ve bu süreçte maalesef biraz gecikmeli gittik ama inşallah 15 Haziran itibariyle itibaren Çaycuma'daki plent tesisimizde  hem rotmix üretimine hem de bsk bakım onarım ile ilgili asfalt üretimine başlayacağız." diye konuştu. 

EREĞLİ'DE ASFALT PLENT TESİSİ 1 TEMMUZDAN ÜRETİME BAŞLIYOR 
Ereğli'deki asfalt plent üretime başlayacğını belirten Necdet Karaveli, "1 Temmuz'dan itibaren de Ereğli'deki asfalt plentimizde üretime başlayarak bölgemizdeki bütün hem rotmix çalışmaların hem de bakım onarım çalışmalarını bitirmek istiyoruz."defi. 

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİKLERİ ASFALTLA İLGİLİ İHALE KARARLARINI ALDILAR 
Asfalt atılana başlayacaklarını belirten Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli sözlerine şu şekilde devam etti. 
"Tabii ki bir yandan yine finişerle asfalt yapımı ve yapımı ile ilgili programlı işlerimiz var. Bununla ilgili de bütümdeki maliyetin belli bir noktaya gelmesiyle ilgili ihale kararımızı aldık. Köylere hizmet götürme birlikleri bununla ilgili ihale ilanlarına çıktılar. En kısa zamanda asfalt yapımı, finişerli asfalt ile ilgili ilçelerdeki ihalelerimizi yapıp bu noktada neticeye ulaşmak istiyoruz. Genel anlamda tamamlarsak İl Özel idaresi ve meclis üzerinden yaptığımız işlerde şu anda herhangi bir aksama gözükmüyor.İnşallah tüm planladığımız işleri yapıp kanal hizmetleri ile ilgili de sıkıntısı olan köylerde ki bütün programları bitirmek istiyoruz" 

CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.. 
Covid-19 sürecin atlatılması kapsamında Cumhurbaşkanına ve Sağlık bakanlığı teşekkür ettiğini belirten başkanı Necdet karaveli, "İnşallah dünyanın sıkıntılı bir dönemden geçtiği zaman da ben buradan tekrar gerçekten de sağlık bakanlığımızdaki bütün personelimize, bakan bey'e, Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Ülke olarak Covid-19' iyi atlattığımızı düşünüyoruz. İnşallah hizmet noktasında da bu sürecin hizmete negatif yansımaması anlamında da biz de elimizden geleni yapacağız diyorum teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. (HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi