Zonguldak'ta Yayla Ortaokulu tarafından Mert Çebi Müzik ve Şiir Şöleni gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor İl müdürlüğüne ait sporcu fabrikası bünyesinde bulunan salonda düzenlenen şölende öğrenciler müzik ve dans gösterilerini sundular.Aileleri de çocuklarını alkışlayarak destek verdiler.
Okul Müdürü Erol Kaba yaptığı konuşmada, bundan sonra her yıl geleneksel olarak bu şöleni düzenlediklerini belirterek şunları ifade etti;
".Okulumuz müzik sınıfı Yayla Ortaokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde 20 Şubat 2019 tarihinde açıldı. Müziğe karşı ilgisi olan öğrencilerimizin yeteneklerinin üst seviyeye çıkmasını sağlayan okulumuzda ve ilimizde bilimin gelişimine katkı sağlayan bilim eğitim ve kültür merkezi olmuştur.İşte bu akşam müzik sınıfında eğitim gören öğrencilerimizin hazırlamış oldukları etkinliklerden oluşan ilk müzik ve şiir şöleni gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da bunu geleneksel hale getirip her yıl Mert Çebi anısına müzik şöleni düzenleyeceğiz.Bugün kü programamıza katılan öğrencilerimize ve sevgili öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Programa katılarak bizlere destek veren konuklara da teşekkür ediyorum"dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi