MHP Zonguldak Merkez İlçe eski Başkanı Niyazi Kıransoy, istifa etti. Kıransoy yaptığı açıklamada şahsına ve arkadaşlarına yapılan haksız davranıslara artık tahammülü kalmadığını ifade ederek şunları söyledi:  

"Ben Türk Milletini, Sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, rüşvet ve hile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenlerine, ahlâktan mahrum bir hürriyete, tefecilige, karaborsaya yer veren bir iktisadi yapıya çağırmıyorum. Türklük şuur ve gururuna, İslâm ahlâk ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası hak yolu, hakikât yolu, ALLAH YOLU'na çağırıyorum."

Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ Merhum Başbuğumuzun bu çağrısına icabet edip 1987 yılından butarafa üyesi bulunmaktan şeref duyduğum MHP nin üyeliğinden gelisen olaylara şahsıma ve arkadaşlarıma yapılan haksız davranıslara artık tahammülüm kalmamıstır . Bence kutsal bir dava olan milliyetci hareket birkaç kisinin sahsi egosunu tatmin etme aracı olmuştur. Ülkücünün değeri olmayan bir mecrada bulunmak bu aşamadan sonra zuldür.Şahsımı ihraç etme noktasında cevval olan siyaset bezirganları dün baska siyasi adreslerde idi yarın menfaatleri gereği yine baska siyasi adreslere gideceklerdir bu tarihin akısındaki olaylarla sabittir.. Bu süreçte Beni bu duruma getiren E.Semih YALCİN, Erkan Haberal ve Halil ÖZTÜRK ü kutluyorum MHP adına beni istifa ettirmeyi başardılar artık MHP Zonguldak ta iktidar olur.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi