MHP MYK ÜYESİ KOTRA: ‘’MUHTARLARIMIZ DEMOKRASİMİZİN İTİBARI, DEVLETİN MAHALLE VE KÖYLERDEKİ GÖZÜNÜN YANI SIRA KULAĞI VE NEFESİDİR’’
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, ‘’Muhtarlarımız demokrasimizin itibarı, devletin mahalle ve köylerdeki gözünün yanı sıra kulağı ve nefesidir’’ dedi.
MHP MYK Üyesi Kotra, Zonguldak’ın il genelindeki partili üst düzey yöneticileriyle birlikte Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı’yı ziyaretinde yaptığı konuşmada, değerli liderleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda muhtarlık seçimlerine kesinlikle müdahale etmediklerini, sandıktan çıkan iradeye her zaman olduğu gibi saygı duyduklarını ve duymaya da devam edeceklerini söyledi.
Muhtarların seçim yoluyla sandıktan çıkarak, vatandaşların takdir ve tercihiyle görevlerini ifa ettiklerine dikkati çeken Kotra, konuşmasına şöyle devam etti:
‘’Muhtar demek mahallesinin onuru, demokrasinin namusudur. Muhtarlıklarımız varsa demokrasimiz diridir. Muhtar demek mahalledeki devlet, mahallindeki cesaret demektir. Partimiz muhtarlıkların sorunlarının çözümünü, taleplerinin karşılanmasını ve daha da güçlenmesini istemektedir. Muhtarlarımız demokrasimizin itibarı, devletin mahalle ve köylerdeki gözünün yanı sıra kulağı ve nefesidir. Vatandaşlarımızın gönlüne girmek için özverili çaba gösteriyorsunuz. Muhtarlarımızın her meselesi bizim de meselemizdir. Muhtarlarımızın yanındayız, sizler bizim gözümüz, duyan kulağımız, sesimizsiniz. Bizler de sizlerin her zaman sesiniz olmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Muhtarlarımızın her zaman olduğu gibi yanındayız, muhtarlıkların yaşamasını canı gönülden istiyoruz.’’
Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mandacı da mesajlardan mutlu olduklarını, ziyaretten de memnuniyet duyduğunu kaydetti.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi