Milliyetçi Hareket Partisi  İl Başkanı Varol Demirköse, beraberinde İl, İlçe ve Kadın Kolları yöneticileri ile birlikte Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun'u ziyaret etti. 
Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren ZESOB Başkanı Muharrem Coşkun; "Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe başkanları ziyarete geldiler. Esnaf ve sanatkarların sıkıntılarını kendilerine anlatacağız. Aynı zamanda Zonguldak'ın nabzını tutacağız. Ben kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse ise; "Zonguldak'ta doğduk, büyüdük yaşıyoruz. Burada öleceğiz. Herzaman söylediğimiz gibi evinden besmele ile çıkıp dükkanını açıp siftah yapamasa bile buna da şükür diyenlerin memleketidir. Gecesinde gündüzünü yaşayan gündüzleride gecesini yaşayanların memleketi. Zonguldak bir maden kenti ama Zonguldak'ın ekonomisi bir tek madene bağlı değil. Zonguldak'a baktığımız zaman ekonomi yapı taşı esnaflarımızdır. Esnaflarımızın durumunu Sayın Başkanımız ile istişaresini yapacağız. Ne yapabiliriz ona bakacağız. Bugün Zonguldak'a baktığımız zaman her yerde dükkanlar açılıyor umut ile görüyoruz ama aynı zamanda o kadar dükkanlar kapanıyor. Çay ocakların çoğalması aslında ekonominin ileriye gittiğini göstermiyor. Bu bağlamda bakacağız neler yapabiliriz. Ne yapmalıyız. Bize ne düşüyor sonrada üstümüze düşeni yapacağız" dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi