Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İli istişare toplantısı Cumartesi günü gerçekleştirildi. 
Gerçekleştirilen İl istişare toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra ile il Başkanı Varol Demirköse, Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, İlçe Başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı,Ülkü Ocakları Başkanı ile çok sayıda Partili topluluğu katıldı.

Toplantıda ayrıca aralarında Eski İl Başkanı Hamdi Ayan'ın da bulunduğu partide daha önce İl İlçe kadın ve ülkü ocakları başkanlıkları yapmış çok sayıda isim de yer aldı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı öncesinde açıklama yapan MHP MYK Üyesi Murat Kotra, ''Bugün Zonguldak'ta bir dizi ziyaretler yaptık ve ziyaretlerimizi tamamladık. Peşinden de teşkilat mensuplarıyla bir araya geldik. Zonguldak'ta geçmişten bugüne İlçe Başkanlığı yapmış, Kadın Kolları Başkanlığı yapmış, Ülkü Ocakları Başkanlığını yapmış dava arkadaşlarımızla bir aradayız. Arkadaşlarımız partimize,davamıza geçmişten bugüne kadar sadakatle bağlı kalmış ve hiçbir zaman ayrılmamış olan  bizim büyük ailemizin birer üyeleridir. Bu büyük ailenin fertleri ile başkanlarıyla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum büyük bir keyif duyuyorum. Zonguldak'ta olmaktan da çok büyük bir mutluluk duyuyorum.Katılımlarından dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum. '' dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi