Kanal Z ekranlarında Murat Altay’ın moderatörlüğünü yaptığı Zonguldak'ın Nabzı programının konuğu MHP MYK üyesi Murat Kotra oldu.31 Mart yerel seçimlerini değerlendiren Kotra,"İl Başkanımla teşkilat ziyaretimiz oldu adaylarımızla beraber çalışmalarımız oldu.Milliyetçi Hareket Partisi üretken bir parti.Bartın, Karabük Belediyeleri Milliyetçi Hareket Partisi'nindir.1999'da Zonguldak’tan bir Milletvekili çıkardık. Zonguldak’ın her yerini bilirim.Zonguldak’ta partiler yarıştı. Zonguldaklılar Sayın Ömer Selim Alan’dan yana oyunu kullandı . İnşallah güzel hizmetler yapar. Bir sonraki seçimde MHP belediyecilik anlayışını Zonguldaklılar tanıştırmış oluruz." dedi.

"EYT ASKIYA ALINDI"

EYT konusundaki eleştirileri yanıtlayan MHP MYK Üyesi Murat Kotra,"7 Haziran seçimleri öncesinde meclis açılır açılmaz yasa teklifi vermiştik. 19 Kasım’da Sayın Genel Başkanımızın açıklamasında Cumhurbaşkanı ve Hükümetinde değerlendirmelerinin sonucunda ağır mali yük olacağından isabetli bir karar olmuştur. Hükümetin tavrını onaylıyoruz biz şuanda askıya aldık.’’dedi.

"ÇATES KONUSUNU TAKİP EDİYORUZ"

ÇATES'te üretimin durdurulması ile ilgili görüş bildiren Kotra,"ÇATES  bölgenin en eski Termik santrali.ÇATES eksiklerini kapatıp üretime başlar diye düşünüyorum.TTK'nın ürettiği bir enerji var. MHP olarak takip edeceğiz."dedi.

Editör: Haber Merkezi