Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol ve yönetim kurul üyeleri Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni  ziyaret etti.

Ziyarette ZGC başkanı Derya Akbıyık konuklarına hoş geldin diyerek teşekkür etti.

BASIN ÇOK ÖNEMLİDİR
Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol'da yaptığı açıklamada yerel basını önemsediklerini ve değer verdiklerini söyledi. 
Erol, "Saadet Partisi olarak Zonguldak'ın kent merkezinin ilçelerimiz sorunlarına duyarlı ,aynı zamanda da bunları gündeme getirme noktasında birçok çalışma ortaya koyuyoruz ve bu çalışmaları da sizlerin sayesinde Halkımıza, vatandaşımıza, milletimize sizler duyuruyorsunuz." dedi.

TEFECİLERİN ÜZERİNE GİDİLMELİ..
Erol ayrıca Zonguldak'ın acilen çözülmesi gereken sorunları olduğunu belirtti. Kentte bir takım grupların tefecilerin esnafların üzerine çöktüğünü belirten Burak Erol, "Tefecilerin esnafın üzerine çökmesi konusunda valimiz ve yetkililerimizin konuyla ilgilenmesini istiyoruz.

ZONGULDAK, ÇAYCUMA VE EREĞLİ BELEDİYELERİ ÇOK YETERSİZ
Zonguldak, Çaycuma ve Ereğli belediyelerini çok yetersiz olduğunu belirten Saadet partisi İl başkanı Burak Erol, "Şehre girişte Çaycuma tarafından da girerken de, Ereğli tarafından daha şehre giderken şehrin izve bir görüntüsü var. İnşallah projeler bir an önce biterde şehir rahat nefes alır. İnşallah karayollarındaki çalışmalar tamamlanır bir an önce.Zonguldak Belediyesi olsun, Ereğli belediyesi olsun, Çaycuma Belediyesi olsun çok yetersiz. İdare anlamda yetersiz ve genel anlamda sıkıntılar var.

VATANDAŞLARIMIZIN İKTİDARDAN MENUNİYETSİZLİĞİ ARTIYOR. AK PARTİ UZATMALARI OYNUYOR. ESANAFIMIZ BORCUNU BORÇLA DAHİ ÖDEYEMEZ HALE GELDİ

Kamuoyunda iktidardan memnuniyetsizliğin her geçen gün daha da artığını belirten Saadet partisi İl başkanı Burak Erol, "Vatandaşımız şu andaki mevcut iktidarın sorunlarını çözme noktasında yetersiz olduğunu ve geleceğe dair bir umut Ümit beklentisi olmadığında her geçen gün daha iyi bir şekilde idrak ediyor. AK Parti iktidarının Türkiye verebileceği bir fayda kalmamıştır sadece uzatmaları oynuyor. İktidarda adam kayırma ve birçok uygun olmayan işler medyada düşüyor. O yüzden Zonguldaklı vatandaşlarımız milli görüşün,adil düzen nizam yaklaşımının Türkiye'nin sorunlarını çözmek üzere en uygun bir yaklaşım olduğunu zaman içerisinde daha iyi kalmayacaktır. İşte refah yol döneminde yapmış olduğu hizmetler bellidir. bugün Türkiye'nin geliri giderine yetmiyor Türkiye dış borcunu ödeyemeyecek noktaya geldi. Esnafımız borcunu borçla dahi ödeyemez hale geldi.

ZONGULDAK'TA KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞART
Zonguldak'ta kentsel dönüşümün şart olduğunu belirten Saadet partisi İl başkanı Burak Erol şunları söyledi:

"Zonguldak'ta binalar şu anda çoğu yıkılmak üzere bu binaların gerçekten ciddi anlamda teknik raporlar analizleri hazırlansa bu binaların hepsini yıkılması gerekiyor. Kentsel dönüşüm çalışması şart.

ZONGULDAK VE KOZLU TERMİNALLERİ BİRLEŞTİRİLMELİDİR

Kente otopark sorunu çözülmesi gerektiğini de belirten Burak Erol, ayrıca Zonguldak ve kozlu terminallerin birleştirilebileceğini söyledi. kentin trafik sorunu çözümü içinde Mithatpaşa tünelleri projesinin acilen tamamlanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

ZONGULDAK ŞEHİR MERKEZİ ZAMAN İÇİNDE ÇAYCUMA YÖNÜNE TAŞINMALIDIR

Saadet Partisi Zonguldak İl başkanı Burak Erol, şehir merkezini artık yapılaşmaya doyduğunu ve artık Zonguldak'ın ilerleyen zaman içimde Çaycuma'ya doğru olması gerektiğini ifade etti.


HAKAN KUTOĞLU'NA "MUHTARLAR ÖNEMLİ DEĞİLDİR" SÖZÜ YAKIŞMADI VE ÖZÜR DİLEMİDİR

Kanal Z'de Derya Akbıyık'ın sunduğu canlı yayına telefonla bağlandığı esnmada "Muhtarlara önemli değildir" cümlesini sarf eden Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr. Hakan Kutoğlu'na bu sözünün yakışmadığını söyledi.
Muhtarların bir kentin dinamiği olduğunu belirten Burak Erol, Hakan Kutoğlu sanıyorum özür dilemelidir" ifadesini kullandı.


MİLLET VE CUMHUR İTİTFAKINA EŞİT UZAKLIKTAYIZ. BİZ GEÇİM İTTİFAKINDAYIZ
Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet partisi olarak ne Cumhur ittifakından nede millet ittifakından oldukların, her iki ittifaka da eşik uzaklıkta olduklarını, Saadet Partisi'nin sadece geçim ittifakında olduklarını söyledi.

PANDEMİ DÖNEMİNDE ZONGULDAK'TA PARTİMİZE 1000 ÜYE YAPTIK
Saadet partisi İl Başkanı Burak Erol, "Türkiye'de Yargıtay verilerine göre son 4 ayda en fazla üye yapan parti Saadet Partisi'dir. Pandemi döneminde 1000'e yakın Zonguldak'ta üye yaptık." dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi