Yeniden Refah'tan Erbakan'ı anma açıklaması

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, merhum Başbakan ve Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 9. yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaptı.

Necdet Sarı, Erbakan'ı rahmetle,minnetle andıklarını belirterek şunları söyledi: 

"Merhum Genel Başkanımız ve Başbakanımız, Milli Görüş'ün mimarı, büyük devlet ve siyaset adamı, manevi liderimiz Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ı vefatının 9. yıldönümünde rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Erbakan Hocamız, kaynağını aziz milletimizin inanç, gelenek ve yaşam tarzından alan Milli Görüş fikriyatını vazgeçilmez bir ilke olarak benimsemiş ve yaşamı boyunca bunun mücadelesini vermiş bir lider olarak tarihteki saygın yerini almış bulunmaktadır.

Bugün ülkemizde, Ortadoğu'da ve dünya coğrafyasında yaşananlar Erbakan Hocamızın ne kadar ileri görüşlü bir devlet adamı olduğunu bir kez daha ortaya çıkarmış, ekonomi, iç ve dış politika konusunda oluşturduğu Milli Görüş politikalarının ne kadar isabetli olduğu bir kez daha anlaşılmıştır.

Ömrünü milletimizin refahı, ülkemizin kalkınması ve İslam Birliği'nin sağlanmasına adamış ve bu yolda büyük çabalar harcamış Erbakan Hocamızın, bizlere emanet bıraktığı Milli Görüş fikriyatı ülkemizin, milletimizin ve mazlum İslam ülkelerinin umudu ve ışığı olmaya devam edecektir.

Yeniden Refah Partisi, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde, esasen milletimizin görüşü olan Milli Görüş'ü yaşatmak ve toplumsal yaşamda hakim kılmak üzere, Erbakan Hocamızın emanetini yaşatmakta büyük bir azim ve kararlılık içinde bulunmaktadır.

Bu düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti'nin merhum Başbakanı ve Refah Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ı bir kez daha rahmet ve saygı ile anıyoruz.

Bu millet onu asla unutmayacaktır.

Editör: Haber Merkezi