AK Parti Bartın Milletvekili, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç,  AK Parti Bartın İl Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. AK Parti iktidarının 16 yılda Türkiye'yi her alanda büyüttüğünü belirterek ekonomik kalkınma ve demokratikleşmede çok büyük ilerlemenin sağlandığını söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ile birlikte Bartın İl Yönetim Kurulu'nun haftalık olağan toplantısına katılarak yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Milletvekili Tunç İl Yönetim Kurulu Üyelerini TBMM çalışmaları ve Merkezi Hükümetin Bartın'da gerçekleştirdiği yatırımlar hakkında bilgilendirdi. 

Bartın’a AK Parti’nin yatırımlarını yağmur gibi yağdırdık

Bartın’a AK Parti’nin yatırımlarını yağmur gibi yağdırdıklarını belirten Milletvekili Tunç,  Milyarlık kamu yatırımını hayata geçirdiklerini, 6 milyar lira tutarında kamu yatırımının da devam ettiğini söyledi. Milletvekili Tunç,  Bartın’ı Üniversite ile büyütmeye devam ettiklerini, barajlar, tüneller, fabrikalar, duble yollar, toplu konutlar, modern eğitim yuvaları, öğrenci yurtları, gençlik ve spor tesisleri, turizm yatırımları, tarım destekleri, DSİ yatırımları, modern kamu hizmet binaları, hastaneler, sağlık yatırımları ile Bartın her alanda geliştirdiklerini bu yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Yaklaşmakta olan yerel seçimleri işaret eden Milletvekili Yılmaz Tunç, seçimlerin kazanılmasında teşkilatların çok önemli olduğunu söyledi. Merkezi hükümetle iş birliği içerisinde çalışabilecek bir belediyenin Bartın için çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Tunç, "Hükümetle uyum içerisinde çalışan bir belediye olursa yatırımların gerçekleşme hızı artacaktır." Dedi.

Editör: Haber Merkezi