Himmetoğlu Köyünde Sosyal Tesis Temel Atma Programı Düzenlendi.

Merkez İlçe Himmetoğlu Köyü Köy Konağı Temel Atma Törenine  Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Zonguldak  Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Ak Parti Merkez İlçe  Başkanı Mükerrem Ayçiçek ,İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli , Merkez ilçe İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Beycuma Belde Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Karaman Belde Belediye Başkanı Servet Üstün, Merkez İlçe Köy Muhtarları ile köy halkı katıldılar.  

Konuşma gerçekleştiren; Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Ak Parti Hükümetlerimiz döneminde her zaman Ak Parti Belediyeciliğinin farkını nasıl gösterdiysek. Köylerimizde de halkımızı hizmetlerimiz ile buluşturuyoruz. Yapılan bu yatırımında halkımıza hayırlı olmasını dilerim  " dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli'de, " Bu süreçte halkımızı sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uyarak destek vermeye tekrar devam etmek istiyorum. Bizler her zaman köylerimizde yatırımlara devam ediyoruz. Her türlü taleplerini dinleyerek yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugünde gerçekleşen temel atma törenimizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim" dedi.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise, "Bugün burada olmamıza vesile olan Merkez İlçe Başkanımız Mükerrem Ayçiçek’e teşekkür ederim. Pandemi sürecinde halk olarak şehirlerden uzaklaşıp köylerimize daha çok gitmeye başladık. Halk olarak bu süreçte daha çok dikkat ederek inşallah beraber atlatacağız. Her alanda yatırımlarımız devam ediyor.  Bugünde Himmetoğlu Köyü nde temel atma programındayız. Halkımıza hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'da " Bugün burada halkımızın hizmetine sunduğumuz diğer yatırımlar gibi sosyal tesisimizin temel atma töreninde bir aradayız. Halkımız ile bir arada olmayı hepimiz özlemiştik. Bu tür tesisler her zaman yapılır önemli olan bunlara halk olarak sahip çıkmak. Buraları aktif hale getirmek. Yapılan tesisin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ise," Tüm konuklara hoşgeldiniz diyorum. Pandemi sürecinden herkesin etkilendiği gibi teşkilat programları anlamında biz de etkilensekte halkımız ile yine de bir araya gelmeye çalışıyoruz. Kasım ayında Ak Parti Merkez İlçe olarak Himmetoğlu Köyümüzden Sosyal Tesis ile ilgili talep gelmişti. Bizlerde İl Genel Meclis Başkanımız ve Özel idare Genel Sekreterimize durumu ilettik. Bugün temel atma töreninde bir aradayız. Sosyal Tesisimizin Halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Himmetoğlu Köy Muhtarı " Sosyal Tesisin yapımına hayırlısı ile başladık. Buradaki tesisin temel atılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen programın ardından Karaman Çayköy Bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelindi. Yol kenarındaki dükkanların ruhsatlandırılması ve kavlak yapımı ile ilgili taleplerini dinlediler.

(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi