AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Tunç mesajında; "Ülkemize yapılan her türlü saldırıda milli birlik ve beraberliğimizi koruyarak, kardeşliğimizi daha da güçlendirerek, milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle daha güçlü yarınları hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Milletvekili Tunç Kurban Bayramı Mesajında Şunları Söyledi:

“Millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, içerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban bayramına bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini yaşamaktayız. 

Kurban bayramı, barışın esenliğin, geçmişi idrak etmenin; yoksula, kimsesize, çaresize yakınlaşmanın bayramıdır. Sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin coştuğu, kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, paylaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı bu bayram günlerinin dargınlıkların unutulmasına, insanlığın barışına, millet olarak huzurlu bir geleceğe vesile olmasını Allah'tan diliyorum.

Ülkemizin gelişmesini ve kalkınmasını istemeyen gerek içten gerekse dıştan müdahalelerle Türkiye’nin büyük hedeflere ulaşmasını engellemeye çalışan şer odaklarına karşı bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletçe birlik ve beraberlik içerisinde engel olmaya devam edeceğiz, milletimizin huzurunu bozan terör örgütleri ile mücadeledeki kararlılığımızı devam ettireceğiz ve daha müreffeh, daha gelişmiş, dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olarak tüm dünya mazlumlarının sesi, hakkın ve adaletin savunucusu olmayı sürdüreceğiz. Ülkemize yapılan her türlü saldırıda milli birlik ve beraberliğimizi koruyarak, kardeşliğimizi daha da güçlendirerek, milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle daha güçlü yarınları hep birlikte inşa edeceğiz.

Yüce Allah'ın çağrısına icabet edip hac ibadetini eda etmek üzere kutsal topraklarda bulunan hacılarımızla birlikte bütün İslam âleminin, milletimizin ve Bartınlı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi