AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, Meclisin yaz tatili nedeniyle çalışmalarına ara verdiği dönemi seçim bölgesi Bartın’da çeşitli etkinliklerde ve ziyaretlerde bulunarak hemşehrileri ile geçirmeye devam ediyor. Milletvekili Tunç, son olarak Kurucaşile ilçesini ziyaret ederek, Kurucaşilelilerle biraraya gelerek sohbet etti.

Milletvekili Tunç, beraberinde Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Sinan Özekin, İl Genel Meclisi Üyesi Murat Erfındık, AK Parti İl yönetim kurulu üyesi Ayhan Özçelik ile birlikte Kurucaşile ilçesinde ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla çay sohbeti gerçekleştirdi. Merkez İlçe Başkanı Yusuf Aldatmaz ile birlikte Kurucaşile esnaflarından Mustafa Alkaya’nın cenaze namazına da katılarak, ailesine başsağlığı dileyen Milletvekili Tunç, Kurucaşile meydanında İlçe Kaymakamı Burak Bozkurt Güney ve Kurucaşilelilerle çay sohbeti gerçekleştirdi. 

Milletvekili Tunç, burada Kurucaşile yolunda devam eden çalışmalar hakkında da vatandaşları bilgilendirdiği açıklamasında, 2019 Mayısına kadar T-2 ve T-3 tünelleri olarak belirtilen Cumayanı tüneli ile Dizlermezeci tüneli ve Cumuyanı viyadüğü’nün yapımını tamamlayacaklarını ve Karaman köyüne kadar olan bölümün ulaşıma açılacağını, Karaman-Tekkeönü arasındaki 4600 metre uzunluğunda T-4 Tüneli ile Tekkeönü-Kurucaşile arasındaki 3600 metre uzunluğundaki T-5 tünelinin de iki yıl içinde tamamlanacağını ve Bartın-Kurucaşile arasının 25 dakikaya ineceğini söyledi.    

Editör: Haber Merkezi