AK Parti Zonguldak Milletvekilleri; Polat Türkmen Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Zonguldak il temsilciliğini ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ve Polat Türkmen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Zonguldak İl Temsilciliğini ziyaret edip gençlerle buluştu. Bayrağı devralan ve yönetimini oluşturup gençlik odaklı projeler ile çalışmalarına başlayan Tügva Zonguldak İl Temsilcisi Sezer Şener ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan vekiller gençlerle bir araya gelerek gençlerin sorunlarını dinledi.

Tügva Zonguldak İl Temsilcisi Sezer Şener; "Görevi devraldıktan sonra İl yönetimimizi oluşturup İlçe Teşkilatlanmalarında hızımızı kesmeden çalışmalarımıza başladık.Ve tüm ilçelerimizin  atamasını gerçekleştirip gençlerimizin için yepyeni projeler ile çalışmalarımızı sürdürecegiz.Gerek Ortaokul gerekse lise, Üniversite ve iş hayatına atılan tüm gençlerimiz için projelerimiz ile birlikte onarım eğitiminde, öğretiminde, sosyal hayatlarında aktif halde yer alacağız. Yaptığımız ve yapacağımız tüm faaliyetlerimiz hepsi gençlerimiz içindir. Bizler buralar da hiç bir çıkar gözetmeksizin tamamen Allah rızası ve  gençlerimiz için bulunmaktayız. Hazır halde bulunan vakfımızda başlattığımız  "Teknoloji Kahvesi" projemiz ile gençlerimize yönelik faaliyet yapmaktayız. Bu proje ile gençlerimize seminer, konferans, etüd dersleri,robotik kodlama, Spor etkinlikleri, geziler, kamplar, kurslar ve 1,2,3 d yazıcı ile çeşitli faaliyetler yapmaktayız. Bütün bu faaliyetlerimiz gençlerimize yönelik olup tamamen ücretsizdir. Tüğva'lı olarak bizler hayatın her anında ve alanında yer alacağız.
Bizleri ziyaret edip gençlerimizin sorularını yanıtlayan ve onlarla sohbet eden AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Hamdi Uçar,Ahmet Çolakoğlu ve Polat Türknen beye teşekkür ederiz.  Ve bütün gençlerimizi vakfımıza davet ediyoruz. İşimiz Gençlik Gücümüz Gençlik" ifadelerinde bulundu.
(Haber-Merkezi)

Editör: Haber Merkezi