Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu  Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Çolakoğlu ve Uçar üniversitenin gelişimi ve son durumu ile ilgili Çufalı ile iştişarede bulunarak, üniversitenin yeni projeleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldılar. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin büyüyen bir üniversite olduğunu, bölgeye ve Zonguldak iline olan katkılarının giderek artmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Milletvekilleri, üniversite yönetimi ile sürekli iletişim ve eşgüdüm içerisinde kalmak suretiyle üniversitenin gelişim sürecinin ivme kazanması yönünde çaba göstereceklerini belirttiler. 

Çufalı ise ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin en önemli dinamiklerinden biri olan üniversitenin gelişim sürecine hız vermek adına başta ilin milletvekilleri olmak üzere ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve dayanışma içinde olacaklarını vurgulayarak kendilerini ziyaret etmek suretiyle üniversitemize desteklerini ifade eden Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu’na teşekkürlerini iletti ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’ni üniversite-sanayi-toplum bütünleşmesini sağlayacak şekilde geliştireceklerini ve örnek bir üniversite olma yolunda hızla ilerleyeceklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi