Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Teknik Destek Programında yer almak üzere Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmalarına başladı. 8 ilçeden görevlendirilen 30 koordinatör öğretmen proje hazırlama ve yazma alanlarında 19-20 Mart 2019 tarihlerinde ilimizde başarılı projelere imza atan Alaplı Zeki Atalay Ortaokulu Müdürü Erdal YILMAZ ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Üçler SARIKAYA tarafından gerçekleştirilen çalıştaya katıldılar. 

Çalıştayı yerinde ziyaret eden Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Murat KAPICI öğretmenlere , “BAKKA’nın vermiş olduğu her türlü desteği il milli eğitim müdürlüğü olarak biz de destekliyor, proje yazım çalışmalarına önem veriyoruz. Her bir proje kurumlarımıza, okullarımıza dolayısıyla değerli öğrencilerimize katkı sağlayacaktır. Emeği geçen siz meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Farklı branşlardaki öğretmenler mesleki gelişimlerine katkıda bulunacak bu organizasyon sayesinde  ilçelerindeki projelerde görev almak isteyen diğer meslektaşlarına birikimlerini aktaracak. Zonguldak Öğretmenevindeki çalıştay sonunda katılım belgesi alan öğretmenler, verimli geçen bu çalışmada yer aldıkları için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi