İHH'dan Kurban bağış Çağrısı

İHH Zonguldak Temsilcisi İlyas Yazıcı, geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda 93 ülke ve bölgede 2 milyondan fazla ihtiyaç sahibine 51 bin 447 kurban hissesi ulaştırtıklarını belirterek, dünyanın dört bir yanında bizi bekleyen ihtiyaç sahiplerinin olduğunu bilerek bu Kurban Bayramı'nda da yola çıktıklarını söyledi.

Yine milyonlarca ihtiyaç sahibinin yardımları beklediğini belirten İlyas Yazıcı hayırseverleri kurban bağışı çağrısında bulundu.

Kurban bağışlarını hayırseverlerin bayramın 2'nci günü saat 23.59'a kadar yapılabileveklerini ifade eden İHA Zonguldak il temsilcisi İlyas yazıcı, hayırseverlere şu şekilde;

"28 yıldır kurban vekaletlerinizi dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Koronavirüs salgını sebebiyle, bu yılki kurban çalışmalarımızı Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda belirlediğimiz ülkelerde gerçekleştiriyoruz. Kurban kesmek için gittiğimiz ülkelerdeki Müslümanların sıkıntılarını öğreniyor, bu sıkıntıları gidermek için özel projeler üretiyoruz.
İHH geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda sizlerin desteğiyle 93 ülke ve bölgede 2 milyondan fazla ihtiyaç sahibine 51.447 kurban hissesi ulaştırmıştı. Dünyanın dört bir yanında bizi bekleyenler olduğunu bilerek bu Kurban Bayramı'nda da yola çıkıyoruz. 2019 kurban yolculuğunda 5 kıtada 333.800 km yol kat ederek  93 ülkede 228 şehre ulaştık. Destek ve bağışlarınızla kesilen kurbanlar 51.447 hisseye ayrıldı. Bu hisselerden 2.057.880 ihtiyaç sahibi faydalandı. 
Milyonlarca ihtiyaç sahibi yardımlarınızı bekliyor
28 yıldır bizi bekleyenler olduğunu bilerek yola çıkıyoruz. Kurbanlarınızı Türkiye dahil 52 ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyoruz. Siz de kurban hisselerinizle bizi bekleyenlerin sevincine ortak olabilirsiniz.
Kurban bağışları, bayramın 2'nci günü saat 23.59'a kadar yapılabiliyor"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi