Mutlu Çocuklar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği yaptıkları etkinliklerle köy okullarında fırtınalar estiriyor. 
Daha kurulu 2 ay bile olmadan 2. köy okuluna gittiler. İlk olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Merkeze Bağlı bir köy okulunda boya, badana, kütüphane ve çevre düzenlemesi yapan MUÇODER şimdi de Çaycuma’ya bağlı Yunus Emre Ortaokulunda anasınıfı etkinliği, kütüphane ve çevre düzenlemesi yaptı.
MUÇODER Başkanı Tansu Yıldırım “ 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününde Yunus Emre Ortaokulu'na gittik. Anasınıfı öğrencileriyle oyunlar oynadık, Atatürk Büstünü boyadık, çocuklara spor malzemeleri temin ettik, okulun kütüphanesinde ve okul bahçesinde düzenlemeler yaptık. Bu etkinliğimizde emeği olan tüm yönetimimize, MUÇODER Gençlik Komitesine, üniversitemizin güzide öğrencilerine, bizleri çok iyi ağırlayan ve öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan okul idaresine, öğretmenlerine, personellerine, kampanyamıza destek olan yüreği geniş olan sizlere ve okula ulaşımımız için bizlere servis veren Zonguldak Belediyesine teşekkür ediyorum.
“ Mutlu Çocuk Mutlu Birey “ parolasıyla çıktığımız bu yolda her geçen gün büyüyen MUÇODER ailesi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Böyle bir oluşumun içinde olmanın gururunu ve keyfini yaşamaktayım. Başta güçlü ve mücadele eden yönetim kadromuza olmak üzere bizlere inanan, destek olan, güzel dileklerde bulunan, hayır duası eden, seven – sayan herkese sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. “ dedi
(HABER-ERCAN DEMİR)

 


Editör: Haber Merkezi