Mutlu Çocuklar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ( MUÇODER ) çok kısa zaman önce kurulmasına rağmen 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında merkeze bağlı bir köy okulunda boya, badana, kütüphane düzenlemesi yaptı.
Tadilat işlemlerinden sonra ise 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü anmak içinde okuldaki öğrencilerle birlikte dernek yöneticileri ve gençlik ekibi güzel bir etkinlik gerçekleştirdi.Bu etkinlikte resimler çizildi, boyamalar yapıldı, şarkılar söylendi, balonlar dağıtıldı ve limonata partisi düzenlendi. Ayrıca bu etkinlikte dernek gençlik ekibi çeşitli kostümler giyerek animasyon gösterisi yaparak çocuklarla oyunlar oynandı ve  onların yüzlerine boyama yaptı.

Dernek Başkanı Tansu Yıldırım “ Bugün çok güzel bir etkinlik gerçekleştirmenin onuru, gururu ve mutluluğu içindeyim. Bu vesile ile bu köy okulu etkinliğinde ve öncesindeki tadilatta emeği geçen yönetim kurulumuza, gençlik komitemize, üniversitemizin güzide öğrencilerine ve bizlere bu kampanyada destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere MUÇODER “ Çocuklara hizmet etmek için kurulmuş, bağışlarla yürütülen bir dernektir. Herkesin desteğini ve duasını bekliyoruz. Sevgi ve Saygılarımla. “ diye konuştu.
(HABER-ERCAN DEMiR)

Editör: Haber Merkezi