Zonguldak'ta özellikle 5 milletvekilinin bir araya gelmemesi zaman zaman eleştiriliyor.Milletvekillerinin kendi aralarında yaptıkları atışmalar polemiğe neden oluyor.Polis evinde düzenlenen bayramlaşma programında özlenen bir tablo yaşandı.Kanal Z Genel Yayın Yönetmeni Simge Kırlı bayramlaşmaya katılan Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu,Hamdi Uçar,CHP Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Ünal Demirtaş'ı bir araya getirdi.Milletvekilleri birliktelik mesajları verdi.

ORTAK PAYDAMIZ ZONGULDAK

*CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz:"Ak Parti iktidar partisi bizde şuan iktidara hazırlanıyoruz.Söz konusu Zonguldak için uğraşıyoruz. 5 vekil bunun için çabalıyoruz. Önümüzdeki hafta 5 vekil Zonguldak’a ne ilave edebiliriz çalışmalarını yapacağız.2020 yılı toplumsal travmaların olduğu bir süreç ortaya koyduk."dedi.

İKTİDAR VE MUHALEFET MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA HİÇBİR SORUNUMUZ YOK

*Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar'da,"Basın polemiksiz reyting yapamıyoruz diyor bizde tatlı atışma yapıyoruz.Şehrimiz için muhalefet muhalefetliğini iktidar iktidarlığını yapıyor.Her hangi bir sorun bir problem yok"dedi.

PROJENİN BİTMESİ İÇİN ÇABALIYORUZ

*Ak Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'da,"5 milletvekili olarak bölgemizin projelerinin tamamlanması için uğraşıyoruz. Muhalefet milletvekillerimizde kendi pencerelerinden bakarak bizi eleştiriyorlar.Zonguldak'ta bir araya geliyoruz. Cuma, Cumartesi Ak Parti milletvekilleri olarak bölge bölge geziyoruz. Onların ve bizlerin programları uymadığı için bir araya gelmeme durumu oldu.Bayramlar bir araya gelmemizi sağladı.Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi refah seviyesine ulaşacağız"dedi.

ZONGULDAK ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

CHP Milletvekili Ünal Demirtaş'ta,"Sayın valimiz ve bürokrasimizle birlikte buradayız.Covid-19 devam ediyor.Zonguldak zor günler geçiriyor.Milletvekillerimizle birlikte bu dönem çalışıyoruz ve hizmet etmeye devam ediyoruz"dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi