Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Recep Başar Gazi maaşlarında Adalet istediklerini söyledi.

        Kıbrıs albümde beraber omuz omuza savaştıklarını ancak sigortasız olmayanlara 2 bin lira, sigortası olanlara ise 800 lira maaş verildiğini belirten Recep Başar bunun düzeltilmesi gerektiğini ifade etti.

        Ayrıca faizsiz konut kredisi ve çocuklarına iş talep ettiğini belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Recep Başar şunları söyledi:

       “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi olarak ben üyelerimizin taleplerini dile getiriyorum. Çocuklarımıza iş verilmesini talep ediyoruz. Ayrıca faizsiz konut kredisi verilmesinde talep ediyoruz. Evet ülkemiz ekonomik açıdan biraz sıkıntılı durumda ancak bize yıllardan beri maaşımızdaki adaletsizliğin giderilmesini talep ediyoruz. Biz Kıbrıs Harbi'nde birlikte omuz omuza savaştık ancak sigortasız olanlara 2000 liraya yakın maaş veriliyor,bizler ise sigortalı olduğumuz için 800 lira maaş veriliyor. Tabii ki gözümüz yok ama bizim maaşlarında iyileştirme yapılmasını arz ediyoruz, Muharip Gaziler olarak maaşlardaki adaletin giderilmesini istiyoruz.” Dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi