Başar; "Gerekirse bizi de alın askere, koşa koşa geliriz "

Muharip Gaziler, Suriye'de kurulan terör koridorunu kırmak ve güvenli bölge kurulması için yapılacak olan askeri harekatta tam destek verdi.Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Recep Başar, başlayan Suriye Harekatı'nı desteklediklerini açıkladı.

HAREKATA GEREKiRSE BiZi DE ALIN
Recep Başar yaptığı açıklamada gerekirse bizi de alın diyerek, şunları ifade etti: "Bizler Muharip Gaziler Zonguldak Şube Başkanlığı olarak Türkiye'de şuan da hazırlıkları tamamlanmış olan Suriye'ye terör belasını birden kökünü silmek üzere başlanacak olan askeri harekatı destekliyoruz. Harekata gerekirse bizlerde katılmak istiyoruz. Dünyanın bizlere oynamış olduğu bu oyunları artık temelinden çözmek istiyoruz. Harekatı destekliyoruz. Avrupa'nın, Amerika'nın, İsrail'in, bazı Arap ülkelerinin memleketimize hainliklerine artık sonlandırmak istiyoruz.Türk milleti olarak ordumuzu destekliyoruz harekatı destekliyoruz."

ÜLKEMİZİN TERÖR BELASINDAN KURTULMASI İÇİN BU HAREKAT ŞART

Harekatı herkesin desteklemesi gerektiğini belirten Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Başar sözlerine şu şekilde devam etti: "Kim olursa olsun harekatı desteklenmesini rica ediyoruz. Bizler çektik çoluk çocuğumuz torunlarımız çekmesin. Artık bize oynanan oyunları görmemezlikten gelmeyelim Başka Türkiye yok. Ülkemizin terör belasından tutulması için bu harekat kesinlikle şart'' dedi.

DUALARIMIZ ORDUMUZUN BAŞARISI iÇiN
Türk ordusunun başarısı için dua edeceklerini belirten Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Başar sözlerini şu şekilde tamamladı: "Şerefli ordumuza bu müdahale de Türk milleti olarak dualarımızı eksik etmeyelim. Bu yapılacak olan terör müdahalesinde orada bizim bir güvenli bölge oluşturmak istiyoruz. Ülkemize sığınan Suriyeliler, kurulacak olan güvenli bölgede yaşayacaklar. Türk milleti olarak her zaman ordumuza duacı olalım."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi