Muhasebeciler ve Mali Müşavirler, SGK ve İŞKUR teşvikleri konusunda bilgilendirildi. 

Zonguldak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda seminer düzenledi. 

Seminerde İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Hakkı Alkan, serbest muhasebeciler ve mali müşavirleri SGK ve İŞKUR istihdam teşvikleri konusunda bilgilendirildi. 

Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren oda Başkanı Polat Sezgün, iyi bir seminer olması dileğinde bulundu.

Hakkı Alkan yaptığı açıklamada, “İşverenlere bire bir hizmet veren serbest muhasebeci ve mali müşavirlere, işverenlere, İŞKUR teşvikleri yararlandırılması ve bilgilendirilmesi amacında bu semineri düzenlendik. 

Seminere katılan SGK İl Müdürü Erkin Avcı’da serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin SGK konusunda sorularını yanıtladı.

Seminerle ilgili bilgi veren İŞKUR İl Müdür yardımcısı Hakkı Alkan,”Seminerde Mali Müşavirlerimiz ve Muhasebecilerimizi istihdam teşvikleri konusunda bilgilendirmek, dolayısıyla işverenlere birebir hizmet veren, birebir temas halinde olan serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimizi bu konuda bilgilendirerek işverenlerimizi bu teşviklerden yararlanmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Hem İŞKUR hem de Sosyal güvenlik kurumu olarak istihdam teşvikleri ile ilgili çalışmalarımız olduğundan her iki kurum olarak bir arada bu semineri vermeyi düşündük, uygun gördük” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi