Zonguldak’ta İncivez Mahalle Muhtarı Hüseyin Cevher, geri dönüşüm projesine destek bekliyor.

Çevreyi temiz tutmak amacıyla bu projeyi başlattıklarını belirten Muhtar Hüseyin Cevher, ayrıca Belediye başkan adaylarına destek çağrısında bulunarak şunları söyledi:

“İncivez Mahallesi'nde 9 büyük market, 5 Bakkal, 4 tekel bayisi ve sayısız kafeler mevcuttur. Nüfusunun 70 olan bu mahallenin 1 tane temizlik görevlisi vardır. Büyük kentlerde mevcut olan geri dönüşüm projesini Burada da uygulamak istiyoruz. Hem öğrencilere katkı olsun, hem de Çevremizi temiz tutalım diye böyle bir projeyi dile getiriyoruz. Sayın başkan adaylarımız sizlere sesleniyoruz. Zonguldak'ın bacasız olan fabrikası Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak'ın dışa açılan penceresi İncivez Mahallesi bunlar hakkında henüz bir projeye rastlamadık ne gibi projeleriniz var, bu gençler gittikleri zaman buradan ne gibi söylemlerle gitsinler. Zonguldak’ın Tercih edilir bir vilayet olmasını istiyoruz.

39 bin olan öğrenci sayımız 34 bin 500’e kadar düştü. Sosyal alanlarda ne gibi iyileştirme yapacaksınız. Öğrencileri, ev, okul, kafeden Başka ne gibi yerlere yönlendirileceksiniz, lütfen projelerinizi bekliyoruz. Geri dönüşüm projesinde bir nebze olsun çevremiz temiz olacak öğrencilere de katkı sağlamış olacağız”

(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi