Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin; İkinci etap TOKİ inşaatının başlamamasına tepki göstererek boşaltılan evlerde hırsızlık ve yağma başladığını söyledi.

Yapılacak TOKİ ile ilgili bilgi alamamaktan şikayet eden Muhtar Okan Girgin; “Belediye başkanımız ile görüştük bu konuda duyarlı değil” dedi. 

Zonguldak Merkez ilçe’ye bağlı Çınartepe Mahallesi muhtarı Okan Girgin; “ Beş yıl önce başlayan süreçte birinci etap tamamlandı. İkinci etaptaki sıkıntılı sürecimiz hala devam ediyor. 
Bu konuda kimse bize bilgi vermiyor, Milletvekillerimiz ile görüştük ve belediye başkanımız ile görüştük bu konuda duyarlı değil. 
TOKİ ve açık kapı vasıtası ile görüşmelerimiz devam ediyor,  proje aşamasına gelindiği söyleniyor. Yetkililerin bir an önce buraya gelip görmesi lazım.
Birinci etap bittikten sonra ikinci etabın hemen başlaması gerekiyordu, evler boşaltıldı ve boşaltılan evlerde hırsızlık olayları arttı.
Her şey var, Yarın orada bir kanunsuzluk ya da kan dökme olayında sorumlular kim olacak bunun bilinmesini istiyorum “dedi.

(Haber-Ercan Demir

Editör: Haber Merkezi