Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 19 mahalle muhtarıyla birlikte 2018 yılında mahallelere yapılacak olan hizmetlerin planlamasını yapmak üzere bir toplantı düzenledi.

 

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 19 mahalle muhtarıyla bir araya geldi, 2018 yılında mahallelere yapılacak olan hizmetlerin planlamasını yapmak üzere toplantı düzenledi.

Başkan Akdemir: “Muhtarların fikirleri benim için çok önemlidir” dedi.

 

 

AKDEMİR: MUHTARLARIMIZ BELEDİYE VE MAHALLEERİMİZ ARASINAD BİR KÖPRÜDÜR

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Burada hazır bulunduğunuz için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. 2018 ve 2019 yılı programını teknik arkadaşlar ile beraber masaya yatırıp bu programları birlikte hazırlayacağız. Siz muhtarların fikirleri bizler için çok önemlidir. Mahalledeki ihtiyaçlarımızı sizler çok daha iyi biliyorsunuz. Mahalle ve Belediye arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. Katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde bir sosyal sorumluluk programında siz muhtarların fikirleri de bizler için çok kıymetlidir. Zaten çok sıklıkla görüşüp istişarelerde bulunuyoruz. Bizlerde eksiklikleri yerine getirmek için mücadele ediyoruz. Mahallenin ihtiyaçlarını yerine getirmek için teknik arkadaşlarla mücadele veriyoruz ama yine de bu toplantıyı düzenlemek istedik. Çünkü fikirlerinizi ihtiyacımız vardır. Bu birlik ve beraberliğimizi, birbirimize olan sevgi ve saygımızı, halkla bütünleştiğimizi basın aracılığıyla halkımız da görsün istiyoruz. Bu anlamda katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mahalledeki sıkıntıları ve sorunları bizlere aktardığınızda bizlerle fikir alışverişi yaptığınızda, 2018 ve 2019 yıllarında hazırlanacağız. Bundan sonraki süreçte çok daha güzel şeyler olacaktır. Sizler bize nasıl destek olursanız, hem anlayış olarak hem ağabey, kardeş, dost ilişkileri içerisinde bu samimiyetimiz daha da ileri giderek bunlar mahallelerimize olumlu şekilde yansıyacaktır.”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi