Öğrenciler için harika bir yaz etkinliği olması planlanıyor.

Kilimli İsmet İnönü İlkokulu İngilizce öğretmenlerinden Ümran İskender, sınıf öğretmenleri Bayram Haçat ve Hale Tandoğan tarafından;  ‘Benim yaz albümüm_my summer album’ adlı eTwinning projesi  başlattı. 

Proje, Antalya’dan Nazan Karakoç, Ebru Ekinci , Hüseyin Ekinci; İzmir’den Güngör Koçak; Kırıkkale’den Gamze Rahime Keskin ve Sivas’tan Ece Duman isimli öğretmenlerinden katılımıyla  ulusal projeler kategorisinde yerini aldı.

Tüm ekibin özveriyle çalıştığı proje 17 Haziran – 30 Eylül tarihleri arasında yapılacak  olup, projenin içeriği ilkokul öğrencilerini kapsıyor. 

Projeyle, 2019-2020 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde yapılan uzaktan eğitime katkı sağlaması amaçlanıyor.

Projede günlük ve haftalık projeler (proje içinde proje), yarışmalar, şiirler ve daha birçok etkinlik yer almakta olup, Web araçlarının kullanımı ve sosyal medya içeriğiyle kendi içinde özgün bir proje olan Benim Yaz Albümü tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca korona salgınından kötü etkilenen öğrenciler için harika bir yaz etkinliği olması planlanıyor.

Yapılan açıklamada "Böylece  projenin temel  amacı  aslında öğrencilerin  bu yaz  yalnız  hissetmemelerini ve salgın tarafından yaratılan psikolojiden kurtulmalarını sağlamaktır. Bu projeyle, öğrenci ve öğretmenlerimiz birbirlerinden öğrenecek, deneyimlerini paylaşacak ve teknolojiyi kullanma konusunda daha yetkin hale gelecektir."denildi.
(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi