Zonguldak Belediye Kültür Müdürlüğü Türk Sanat Musikisi Topluluğu Konseri düzenlendi.
Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türk Sanat Musikisi konserinde Şef Ercan Kandemir yönetiminde Segah, Hüzzam, Muhayyer Kürdi, Kürdili Hicazkar ve Acem Kürdi makamlarında koro ve solo olarak;
Peşrev, Ayrılık Yaman Kelime, Benim Sen Nemsin Ey, Ben Seni unutmak İçin, Leyla Bir Özge Candır, Kapat Gözlerini, incecikten Bir kar, gel gitme, buruk acı, Karam, Kuş Olup Uçsam, Her Gece Yollarda, Yitirmişim Ben Gülümü, Ömrümüzün Son Saati, Duriye'nin Güğümleri, Bin Gül ile Bahar, Bakışı Çağırır, Gece Kirpikli Kadın, Evlerinin Önü, Ne Olur Akşamları, Bir Sevdadır Larkılar, Yıllar Sonra Rastladım Sana, Seni Sordum, Ankara Rüzgarı, Nehir Gözlerin, Yar Peşinden Koşa ve Aşkın Kanunu eserlerini seslendirdiler.

Konsere sanat müziği sevenler yoğun ilgi gösterdi.İzleyiciler alkışlarıyla ritim tuttular, destek oldular moral verdiler.

Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz , Zonguldak Orman bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ve çok sayıda davetli topluluğu da konseri izleyenler arasındaydı 

Zonguldak Belediye Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, "Zonguldak Belediye başkanımızın desteği ile yürütülen bu çalışmalarda arkadaşlarımız çok ciddi süredir çalışıyorlar. Zaten çok eski bir ekip yıllardır çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu akşam da sevgili Zonguldaklılar hoş bir musiki dolu bir akşam geçirecekler. Umarım güzel bir şekilde konseri tamamlamış oluruz. Ben bu vesileyle belediye Vaşkanımız Sayın Dr  Selim Alam adına herkese hoş geldiniz diyorum iyi konserler diliyor ve saygılar sunuyorum" dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi