Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, EKPSS’den kura ile kamuya atanmak için kayıt yaptırmayı kaçıran engellilere önemli duyuruda bulundu.

Kayıt yaptırmayı kaçıranların 29 ve 30 Mayıs tarihlerinde Engellilere ÖSYM tarafından 29-30 Mayıs 2018 tarihlerinde kayıt yapma imkanı tanındığı müjdesini veren Hüseyin şirin şunları söyledi: “Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi Yönetim Kurulu olarak EKPSS den Kura ile Kamuya atanmak için kayıt yaptıramayan Engellileri yakından ilgilendiren çok önemli konuyu duyurmayı bir görev saydık. 2-16 Mayıs 2018 tarihleri arasında Kamuya atanabilmek için İlkokul ve Ortaokul mezunu Engellilerin kayıtları tamamlanmıştır.  Bu müracaat tarihlerini kaçıran Engellilere ÖSYM tarafından 29-30 Mayıs 2018 tarihlerinde kayıt yapma imkanı tanınmıştır.

Yönetim Kurulu olarak yukarıda belirttiğimiz gibi Kamuya Kura ile atanmak için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Müracaat edemeyen İlk Oku ve Orta Okul mezunu Engelliler mutlaka 29 -30 Mayıs 2018 günlerinde Kayıtlarını yaptırmalarını önemle belirtiyoruz.”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi