Cumhuriyet Halk Partisi’nde, 16 Şubat 2020 Pazar günü gerçekleştirilecek olan İl Kongresi öncesi, Merkez İlçe eski Başkanı Murat Pulat’ta adaylığını resmen açıkladı. 

CHP’yi Zonguldak’ta daha ileriye taşıyacağına dikkat çeken Pulat, sevgi, güven ve dayanışma ortamını sağlamak için elinden çabayı vereceğinin de altını çizdi. 

Parti İl binasında konuşan Murat Pulat, şunları söyledi; “Cumhuriyet Halk Partimizin İl Kongresi 16 Şubat 2020 Pazar günü toplanacak. Üyesi olmaktan onur duyduğum partimizin İl Başkanlığına aday olduğumu sizlerin huzurunda kamuoyuna açıklıyorum.Tüm partililerimizin ve halkımızın destek ve katkılarıyla Cumhuriyet Halk Partimizi, Zonguldak'ta daha ileri seviyelere yükseltebilmek için sevgi,güven ve dayanışma ortamında elimden gelen çabayı çalışma arkadaşlarımla birlikte canla başla göstereceğime söz veriyorum.Çok değerli destek ve katkılarınız bizlerden esirgemeyeceğiniz inancıyla, tüm partililerimize ve tüm basın emekçilerimize en içten duygularla teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi