Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkan ve yönetimi Çevre ve Şehircilik Zonguldak İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız’ı ziyaret etti. Hayırlı olsun temennisinde bulunan MÜSİAD heyeti, imar affı ile boş arazilerin tarım ve hayvancılığa kazandırılması projeleriyle ilgili bilgi aldı. 

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Çevre ve Şehircilik Zonguldak İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinden dolayı hayırlı olsun temennisinde bulundu. MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri imar affı ile boş arazilerin tarıma ve hayvancılığa kazandırılması projeleri konusunda merak edilenleri sordu. Projenin önemine dikkat çeken Başkan Salih Yılmaz; “İki proje de ekonominin canlanmasına ve üretime yönelik olması önemli. İnşallah bu projeden vatandaşımız gerektiği gibi faydalanır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çevre ve Şehircilik Zonguldak İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız, projelerle ilgili merak edilen konulara açıklık getirdi. 

               (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi