Nitelikli dolandırıcı, sahtekarlıkta sınır tanımayan, her taşın altından çıkan Mustafa Özdemir’in foyası ortaya çıktı.

Borçlarını ödememek ve hacizlerden kurtulmak için her türlü hileli yönteme başvuran nitelikli dolandırıcı, sahtekar Mustafa Özdemir’in, Çınaraltı Cafe’nin fiili işletmecisi olduğu ortaya çıktı. Hergün Çınaraltı Cafe’de kasa başında tahsilat yapan Mustafa Özdemir’in alacaklıları, resmi makamlara başvurup, alacaklarını tahsil edebilir.

Halkın Sesi Gazetesi’ndeki hisselerini sürekli başkalarının üzerine devrederek, borçlarından ve hacizlerden kaçmaya çalışan Mustafa Özdemir, geçmişte eski Yazı İşleri Müdürü Aydın Arslanyılmaz’ı ve eski ortaklarını yaktığı gibi, şimdiki ortaklarını da yakmaya çalışıyor.

Yaptığı hileli işlemlerle hem devleti, hem vatandaşları dolandırmaya çalışan, resmi makamlara yalan beyanlarda bulunan, fiilen gazetenin ve Çınaraltı Cafe’nin işletmecisi olduğu halde, bu durumu resmi makamlardan kaçırmaya çalışan Mustafa Özdemir’in, bu kadar sahtekarlığı nasıl başardığı merak ediliyor.

Kamuoyunda yalan haberleri ve sahtekarlıkları ile tanınan Mustafa Özdemir, son olarak Erdoğan Demir’in “büfeci” olduğu, kömürcülükten çekildiği, ekonomik durumunun iyi olmadığını söyledi.

Şimdi biz de ona diyoruz ki:

“Ey sahtekar Mustafa! Sen kendi ekonomik durumuna baksana.”

Yazdığın yazıyı resmi belgeleriyle ispat etmezsen, sahtekar, müfteri, yalancısın!

Senin muhbir ihbarcı, dolandırıcı, yalancı olduğunu biliyorduk!

Ama bu özelliklerini bilmiyorduk!

Aldıklarını ödemediklerini de biliyorduk! Hala daha Erdoğan Demir’den aldığın parayla arabaya biniyorsun, dükkan çalıştırıyorsun! Şerefinle, namusunla borcunu ödemiyorsun. Bir de ‘Ben Keloğlanım, bende paranız kalmaz, ben delikanlıyım’ diyorsun! Delikanlılık bu mu?

BİK MÜDÜRÜ ARAŞTIRSIN

Bu da Mustafa Özdemir’in son sahtekarlığı…

Basın İlan Kurumu’na 700-800 gazete baskısı yaptığını beyan eden Mustafa Özdemir, aslında 150-200 gazete baskısı yapıyormuş. BİK Müdürü araştırsın, bu gazete nerde basılıyor, nasıl basılıyor, Mustafa Özdemir’in bu konudaki sahtekarlığı da anlaşılmış olacaktır.

(UMUT İLİKSİZ)

Editör: Haber Merkezi