Saadet Partisi  Kilimli ilçe Başkanı Mustafa Tilki, "Kilimli, Gelik,  Çatalağzı ve Muslu Belediyelerini Milli Görüşle tanıştıracağız" dedi.

Geçtiğimiz hafta Saadet Partisi Genel merkezi tarafından Kilimli İlçe başkanlığına atanan Mustafa Tilki, hedeflerinin Kilimli Belediyesi, Gelik Belediyesi, Muslu Belediyesi ve Çatalağzı Belediyesi'ni Saadet Partisi olarak kazanmak olduğunu ifade etti.

Mustafa Tilki, "Belediyecilik noktasında da   önümüzdeki dönemde inşallah bu işi daha ileriye taşıyarak Muslu, Çatalağzı, Gelik ve Kilimli'yi, Saadet Partisi olarak kazanmak için, bu belediyelerimizi inşallah Milli Görüşle  tanıştırmak için bütün gücümüzle çalışacağız. Tabi bu konuda hiç de mütevazı olmayacağız. Saadet Partisi Kilimli İlçe Teşkilatı olarak mutlaka bu belediyelerimizi kendimize hedef olarak koyacağız ve çalışmalarımızı bu şekilde yoğun bir tempoyla yürüteceğiz. İnşallah bütün seçimlerde de bütün gücümüzle çalışacağız."şeklinde konuştu.


YAPICI MUHALEFET OLACAĞIZ
Yapıcı muhalefet anlayışı ile hareket ettiklerini ifade eden Saadet Parti Kilimli İlçe Başkanı Mustafa Tilki, sözlerine şu şekilde devam etti;

"İlçe Başkanımız Hüseyin Topalahmetoğlu emekli olduktan sonra il dışında taşınması nedeniyle yaklaşık 2 aydan beri de vekâleten ilçe başkanlığı görevini yürütüyordum.Genel Merkezimiz ve İl  Başkanlığımızı görevi bize tebliğ ettiler ve bu göre bize verilmiş oldu. İnşallah ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlı çalışmalarda bulunmak istiyoruz. İlçe Başkanlığı görevimizi aldıktan sonra kamu kurumlarında ziyaretlerimizi yapmaya başladık.  Kilimli Belediye Başkanımız Sayın Kamil  Altun'u ziyaret ettik, ilçe  Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizde dile getirdiğimiz konu hep yapıcı muhalefet olmak üzerine. Kilimli'mizin daha iyi yerlere taşıyacağınıza inanıyoruz. Hedefimiz yaşanabilir bir Kilimli."


MİLLETİMİZDEN YETKİ BEKLİYORUZ
Refahyol hükümeti zamanında işçiye, memura, çiftçiye devleti borca sokmadan havuz sistemiylee verilen zamların bugün halen konuşulduğunu ifade eden Saadet Partisi Kilimli İlçe Başkanı Mustafa Tilki, milletten yeniden yetki beklediklerini ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti:


"Malum olduğu üzere  Refah-Yol hükümetimiz döneminde yaş itibari ile olanlar bilir,  emekliye, işçiye memura devlete borcu sokmadan havuz sistemi ile beraber kamu kaynaklarının değerlendirerek israf etmeden bu millete gerçekten hak ettiği değerin kat kat fazlasıyla vererek bu icraatlarda bulunduk. Esnaflarımız o zaman  çay içmeye, yemek yemeye vakit bulamazdı müşteriden derledi. Şimdi o günleri mumla arıyorlar. Şayet millet bize tekrar Saadet yetki verse milli görüş olarak yetki verilirse merhum hocamızın reçetesi ile beraber bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz." İfadesini kullandı 

YÜZÜMÜN AKIYLA BU GÖREVİ YAPACAĞIM. HEDEFİMİZ DAHA YAŞANILABİLİR BİR KİLİMLİ
Saadet Partisi Kilimli ilçe Başkanı Mustafa Tilki, İlçe Başkanlığı görevini yüzünün akıyla yapacağını belirterek, "Ben bana verilen bu ilçe başkanlığı görevine yüzümün akıyla en güzel şekilde layık olmaya çalışacağım. Söylediğim gibi daha yaşanabilir bir ilçe olması için elbette nerede eksiklikler var, nerede noksanlıklar var, nerede daha da güzel neler yapılabilir elimizden geleni yapacağız. Zaten Belediye Başkanını ziyaret ettiğimizde bu konuları dile getirdik. Sayın başkanım sağ olsun bizi kabul ettiler görüş alışverişinde bulunduk. " diye konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi