Ak Parti’nin tüm yetkilileri ile görüştüğünü söyleyen çete tetikçisi Ali Rıza Tığ, Filyos Belediye Başkan Adayını açıkladı

NAM-I DİĞER YOLSUZ ÖMER !..

     Çeteye yardım ve yataklık etmekten yerel mahkemeden ceza alan ve halen yargılanması devam eden, özel hayata yönelik tehdit ve şantaj içeren aşağılık yayınları ile tanınan, gazeteci görünümlü çete tetikçisi, vibratör meraklısı Ali Rıza Tığ, Ak Parti Zonguldak milletvekilleri, il ve ilçe başkanlarının adını kullanarak “aday açıklaması” yapıyor.

    "Ak Parti'nin adayı belli oldu" başlıklı köşe yazısında Ak Parti’nin “tüm yetkilileri” ile görüştüğünü iddia eden Ali Rıza Tığ, Filyos Belediye Başkan Adayının kesinlikle Ömer Ünal olacağını açıkladı.

    Kendisini “ Ak Parti Genel Başkanı” zanneden çete tetikçisi, vibrator meraklısı Ali Rıza Tığ’ın, Ak Parti’nin “hangi yetkilileri” ile görüşüp, böyle bir açıklama yaptığını kamuoyu adına soruyoruz.

Filyos’ta “yolsuzluğun kitabını yazan” Ömer Ünal’ın, yeniden aday olacağını hangi Ak Parti yetkilisi söyledi.

Halen çete davasından yargılanmakta olan birisi hangi cüretle “ Ak Parti adına”, üstelik “ Ak Parti’nin tüm yetkilileri” adına konuşabiliyor.

Ak Parti’nin “tüm yetkililerinden” yanıt bekliyoruz.

( Umut İLİKSİZ)

Editör: Haber Merkezi