Ağız ve Diş sağlığında artık İstanbul ve Ankara'ya gitmeye gerek yok çünkü Zonguldak'ta Özel NavaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı.
Zonguldak'ta Müftülük mevkiinde hizmete açılan Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde dünyanın en ileri cihazları ve konusunda uzman hekimleri görev yapıyor.
4 diş hekimi ve uzman protez doktoru ile birlikte Zonguldaklılara hizmet vermeye başlayan Özel NavaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ağız ve Diş tedavisinde halkın tercihi oldu.

Zonguldak'ta Özel NavaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi ve Protez uzmanı Dr. Neslin Velioğlu, "Özel NavaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Şehrimizin uzman hekim ve  muayenehane eksikliğini gidermek için biz böyle bir işlem yaptık. 10 yıldır üniversite hastanesinde öğretim üyesi olarak görev yapmaktaydım. Şehrimizin dediğim gibi böyle bir hizmete ihtiyacı olduğunu düşünerek de yaklaşık 10 gün önce hizmet vermeye başladık. Kliniğimizde diş hekimliği teknolojisinde kullanılan son teknolojik cihazların hepsi mevcut. Amacınız tedavileri için Ankara'ya İstanbul'a giden halkımızın hizmeti ayağına getirmek ve bu tedaviler için gitmelerine gerek kalmadan uzmanlık gerektiren bütün işlemlerini burada yapmalarını sağlamak. Alanında uzman birçok diş hekimi arkadaşınla beraber burada hizmet vermekteyiz" dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi