Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan, "Göreve başladım ilk günden bugüne kadar Fetö alçak terör örgütü de dahil olmak üzere Devletimize ve Milletimize zarar verebilecek hiçbir terör örgütü ve yapılanma ile uzaktan yakından hiçbir ilişkim olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." Dedi.

Bugüne kadar şahsına ulaşan hiçbir tebligatın bulunmadığını belirten Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan, hakkındaki fetö iddiaları üzerine şu yazılı açıklamayı yaptı:


"Çatalca kaymakamlığı yaptığım dönemde şahsıma husumet beslemiş bir kamu görevlisinin hakkımda gerçekle ilgisi olmayan bir beyanı esas alınarak hakkımda iddianame düzenlendiğini basından öğrenmiş bulunmaktayım. Bu güne kadar şahsıma ulaşmış bir tebligat bulunmamaktadır.  Ancak UYAP üzerinden yapmış olduğum araştırma da söz konusu iddianame de yer alan konuların tamamının  İçişleri Bakanlığımız Mülkiye Baş müfettişlerince daha önce soruşturulduğunu ve herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığını ve bu yüzden de hakkımda herhangi bir idari işleme lüzum  görülmediğini öğrendim. 
Hakkımdaki iddianame konularından Bakanlığımın incelemesinden geçmeyen yeni bir delil veya konu olmadığından ve bu konuların tamamının ise somut ve inandırıcı deliller içermediği açıkça ortada bulunduğundan ileride açılacak olası yargılamada da  bu davanın beraat ile sonuçlanacağından en küçük bir kuşkum bulunmamaktadır.
Göreve başladım ilk günden bugüne kadar Fetö alçak terör örgütü de dahil olmak üzere Devletimize ve Milletimize zarar verebilecek hiçbir terör örgütü ve yapılanma ile uzaktan yakından hiçbir ilişkim olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. " Dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi