Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, Kurban Bayramın ikinci günü düzenlenen programda partililere hitap ederek, "Bayram sonrası İnşallah hem bir erken seçim olasılığına karşı hem de teşkilatımızı daha iyi tanıtmak genel başkanımızı daha iyi tanıtmak adına çalışmalarımıza hız kazandıracağız"dedi.
Yeniden Refah Partisi Zonguldak il Başkanlığınca Kurban Bayramı ikinci gününde partililer bir araya geldi. Pandemi nedeniyle maske ve sosyal mesafeye uygun olarak gerçekleştirilen programda partililer birlikte sohbet ettiler sorunların tartıştılar.

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet sarı yaptığı açıklamada tüm Zonguldak halkının bayramını kutladığını belirterek, "Yeniden Refah Partisi Zonguldak il teşkilatı olarak bir bayramlaşma değil ama buluşma gibi oldu galiba pandemi kurallarına bu şekilde bu buluşmayı sağladık.
kurban bayramının bütün Zonguldaklı hemşehrilerimize önce elbetteki camiamıza ve Türkiye'deki Müslümanları bütün yaşayan insanlarımıza bütün Müslüman dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bundan sonraki süreçte de inşallah Bu hastalık covid-19 hastalığında hem ülkemizdeki insanların hem bütün dünyadaki insanların bir an önce kurtulmasını rabbimizden temenni ediyoruz Bayram sonrası İnşallah hem bir erken seçim olasılığına karşı hem de teşkilatımızı daha iyi tanıtmak genel başkanımızı daha iyi tanıtmak adına çalışmalarımıza hız kazandıracağız. Pandemi de belirli bir dönemi atlattık çok şükür.
Yeniden Refah Partisi olarak ülkemizi refaha, düze çıkaracak kaynak paketlerimiz hazır. Bu kaynakların kitabını hem Zonguldak hem de Zonguldak'ta hemşehrilerimize tanıtacağız. "İfadesini kullandı 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi