Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından vefatının 12. yıl dönümünde Merhum Başbakan Necmettin Erbakan ve 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için Soğuksu Camii'nde düzenlenen amma programına İl Başkanı Burak Erol, Merkez ilçe Başkanı İsmail üstüyel ile il ve merkezi çevresi partililer ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Ama programı kapsamında din görevlileri tarafından merhum Erbakan ve depremzedeler için Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ilahiler okundu dualar edildi.

Çıkışta ise vatandaşlara lokma  ikram edildi. Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, "Bugün Türkiye Cumhuriyetimizin 54. Başbakanı Merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın 12. ölüm yıl dönümü nedeniyle Soğuksu Hz.Ömer Camii'mizde Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okuttuk. Aynı zamanda depremzede vatandaşlarımızın da ruhlarına hitap olunmak üzere Kur'an okuttuk ve çıkışta da vatandaşlarımıza geçmişlerimizin ruhları için tattı lokma dağıttık. Mevlamız tüm geçmişlerimize rahmet eylesin ve  katlanan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol'da, "Allah kabul eylesin, öncelikle memleketimiz, devletimiz ve milletimiz çok zor bir süreçten çok acılı bir dönemden geçiyor. Öncelikle Hakkın rahmetine kavuşan tüm vatandaşlarımıza cenabı hak'tan rahmet diliyoruz. Ardında kalanlara sağlık ve sabır diliyoruz. Devletimizin milletimizin bundan sonraki süreçte o 13 -14 milyon insanımızın yaşadığı o bölgede bu vatandaşlarımızı bundan sonra da desteklememiz gerekiyor. Bizim bu tarafta yani zarar görmeyen deprem olmayan bölgelerde daha fazla çalışmamız gerekiyor ki o kardeşlerimize  uzun bir müddet daha hizmetinde bulunmamız gerekiyor. Allah yar ve yardımcımız olsun. Biz bugün de hem deprem sebebiyle vefat eden kardeşlerimize hem de merhum liderimiz milli görüş lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın anısına bir ruhuna Kur'an merasimi düzenledik. Katılan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Hepsi önemli bir katılım vardı. çok teşekkür ediyorum tüm Zonguldaklı vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum" dedi.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi