Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Pazar günü Serpil Birinci ile yaşamını birleştirdi. İstanbul Sarıyer Bahar Country’de gerçekleştirilen düğün töreninde çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Nikah şahitliklerini ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş yaptı. Düğün törenine ayrıca CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, eski ve yeni milletvekilleri,  siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından seçkin davetliler katıldı. 

Deniz- Serpil Yavuzyılmaz çiftini kutluyor ve kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Gelelim ikinci kısma

Sakın beni Deniz Yavuzyılmaz yanlış anlamasın

Bir kere Deniz Yavuzyımaz’ı yazılarımda sık sık öven bir gazeteciyim 

Ve bu yazımı şahsi algılamasın

Ancak

Zonguldak Milletvekili olarak düğününü Zonguldak’ta yapmak yerine İstanbul’da yapmayı tercih etmesi bana çok anlamsız geldi.

Bence Zonguldak Milletvekili olarak Deniz Yavuzyılmaz, İstanbul’da ultra lüks bir mekan yerine

Zonguldak’ta  halk meydanında halkın arasında kır düğünü şeklinde yapsaydı çok daha güzel olurdu.

O düğüne binlerce kişi katılırdı.

Ne bileyim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de Zonguldak’ta düğüne katılabilirlerdi mesela.

Zonguldak Milletvekili olarak kendisine oy veren halkın arasında düğünün yapsaydı muhteşem olurdu.

Ne, neden, niçin kısmımı bilemiyorum,

Düğünü İstanbul’da yapmasıyla ilgili mantıklı bir açıklaması tabi ki olabilir ama Zonguldak’ta yapsaydı çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum ben.

Tabi ki bir kişinin düğünü nerede yapacağı konusunda benim fikir yürütmem haddim değil elbette ama bu kişi milletvekili olunca işler değişiyor.

Hele hele Zonguldak milletvekilinin İstanbul’da düğünü yapmayı tercih etmesi biraz hayal kırıklığı oluşturdu.

Zonguldak Milletvekilinin nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı değil, Zonguldak Belediye Başkanı kıymalıydı

Ki seni çocukluk arkadaşındı aynı zamanda..

**

ZONGULDAK TSO 100 YAŞINDA 

Ülkemizde Cumhuriyetten önce kurulan ve faaliyet gösteren en etkin ve önemli ticaret odalarından birisi olan Zonguldak Ticaret Odası, ilimizde ticari ve sanayi hayatının vazgeçilmezidir. Üyelerinin ortak menfaatlerini korumak ve yeni stratejiler geliştirmesine katkıda bulunmak gibi misyonlar üstlenen Zonguldak Ticaret Odası, Türkiye’nin en köklü ve sayılı TSO’ları arasındadır. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası devletle ticari ve sanayi erbapları arasında bir köprü görevi üstlenmektedir. 

Ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası 100.Kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Günümüzde ekonomik kalkınma; yerel iş imkanları ortaya çıkararak istihdam yaratmak, yöre halkını üretime yöneltmek, yerel bazda kişi başına düşen milli geliri artırmak gibi yerel bir boyut kazanmıştır. Haliyle kalkınma politikası araçlarının değişmesine de neden olan bu dönüşüm, bölgelerin ekonomik kalkınması önündeki engelleri ve bu engelleri kaldırmak için gerekli olan stratejileri en iyi o bölgede yaşayanların bileceği düşüncesi kapsamında şekilleniyor. Yeni bölgesel kalkınma anlayışına göre, sermayeyi çekebilmek için o bölgeyi veya ili çekim merkezi haline getirebilme düşüncesi hakim. İşte burada Ticaret ve Sanayi odalarının önemi ortaya çıkıyor. TSO’ların başlıca görevleri arasında sanayi ve ticaret alanında uluslar arası ve hem de ulusal rekabet gücünü artırmaya verimliliği ve ekonomik büyümeyi hızlandırmaya yönelik her türlü bilginin sürekli ve düzenli olarak kullanılabilir olmasını sağlayarak üyeleri arasında ticaret ve sanayinin genel menfaatlere uygun olarak yapılmasını sağlamak ve üyelerinin ufkunu açmak birinci önceliktir. 

Zonguldak TSO öyle basit ve sıradan bir oda değildir TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Zonguldak ziyaretlerinde sık sık dile getirdiği bir söz asla aklımdan çıkmaz. 

“Zonguldak TSO 5 yıldızlı bir TSO’dur ve Türkiye’ni sayılı TSO’ları arasındadır”  

Gerçekten de öyle Bugün Zonguldak TSO ürettiği ve hayata geçirmek istediği projelere fark yaratıyor. 

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı 100.kuruluş yıldömünü kutluyorum.

Bugüne kadar odanın kuruluşundan bugüne kadar görev yapan ve şu an hayta olmayan tüm merhum başkan ve yöneticilerine rahmet diliyorum.