TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarına  devam ediyor.
Teknik Sorumlu  Barış Şeref,nezaretinde Fener sahasında yapılan antrenman yaklaşık bir buçuk  saat sürdü.
Antrenman öncesi  futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan Barış Şeref, Ankara Demirspor maçının önemini anlatarak  futbolculardan beklentilerini dile getirdi.

PATİKA YOLDAN ÇIKIP OTOBANA GİRMEK  İSTİYORUZ

Ankara Demirspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Barış Şeref, güçlü bir ekiple karşılaşacaklarını  belirterek şunları söyledi,” Etkili ve güçlü bir rakiple oynayacağız. Rakibimiz kendi evinde daha etkili bir takım. Analiz ediyoruz. İyi oyunculardan kurulu bir takım. Bu maça çalışıyoruz. Oyuncularımız söylediklerimizi saha içinde uygularsa inşallah oradan  puan yada puanlarla dönmeyi umuyoruz. Alacağımız puanlarla patika yoldan otobana çıkarsak daha güzel günler bizi bekliyor olacak.”
NEDER OLMASIN
Bu sezon deplasmanda hiç kazanamadıklarını belirten Şeref, bu hasrete son vermek amacında olduklarını ifade ederek şunları söyledi. “ Bu sezon  deplasmanda hiç kazanamadık. İçimizde bir özlem var. Tam kazanacakmış gibi oluyoruz ama  becerisizlik mi desen şans faktörümü desen bir şey oluyor ve biz kazanamıyoruz. Ama biz deplasmanda tabiî ki kazanacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. İnşallah o maç bu maç olur.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi