Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol'un Kanal Z'de katıldığı SAHNE-İ SİYASET  programı büyük ilgi gördü.

TV ve diğer kanallar hariç sadece sosyal medya hesaplarından 8 bin 100 kez izlenerek rekor kıran programda, Ormanlı Belediyesi'nin çalışmaları tanıtıldı. 

Belediye Başkanı Bayram Başol, program sunucusu Erhan Çakmak'ın soruları ile birlikte izleyicilerden gelen soruları da yanıtladı.

7 yıllık görev süresi içinde Ormanlı'yı çağdaş ve yaşam standardı yüksek bir belde haline getiren Bayram Başol, beldede 40 bin metrekare parke kaplaması yaptıklarını, mahalle aralarındaki toprak yolları ile belde merkezinin tamamen parke ile kaplandığını, görev süresi içinde fındık fabrikası ve tekstil atölyesinin faaliyete geçip, halen faaliyetlerine devam ettiklerini, dere ıslah çalışmalarının başlatıldığını, DSİ'den beldenin ve çevre köylerin içme suyu ihtiyacını karşılayacak tertip bendinin devir alındığını, kültür merkezi inşa edildiğini, küçük sanayi sitesi için hazırlıkların yapıldığını, sosyal ve kültürel faaliyetlerin devam ettiğini belrterek, bu hizmetlerin sağlanmasında Ak Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu'ndan büyük destek gördüklerini belirterek, her üç milletvekiline teşekkür etti.

Yoğun SMS trafiği yaşanan programda, belde sakinlerinden bir izleyicinin " Sinitli yolları ve kanalları ne zaman yapılacak?" şeklindeki sorusuna yanıt veren Başkan Başol, " Bu soruyu soran arkadaşımızı tanıyorum. Kendisi de biliyor ki, bu yolda çalışma yapılıyor.Ben buradan net konuşuyorum. Kimse merak etmesin, o yol bitecek" şeklinde konuştu.

HABER : Esra AYDIN

Editör: Haber Merkezi