Kozlu'da öğrenci andının kaldırılması kararını tepki gösteren İYİ Parti, Gelecek Partisi ve Türkiye Değişim Partisi yöneticileri hakkında hep birlikte öğrenci andını okudu.

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanlığı, Gelecek Partisi Kozlu İlçe başkanlığı ve Türkiye Değişim Partisi İl, Kozlu ve Kilimli İlçe başkanlığı, Danıştay'ın Andımız ile ilgili verilen karara tepki göstermek amacıyla bir araya geldi. 
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanlığının öncülüğünde, Gelecek Partisi Kozlu İlçe Başkanlığı ve Türkiye Değişim Partisi İl ve İlçe Başkanlarının katılımıyla, Danıştay'ın Andımız ile ilgili vermiş olduğu kararı protesto etmek için, Kozlu Tören Alanında saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Andımızı okuyarak tepki gösterdi.
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş ve yönetimi, Gelecek Partisi Kozlu İlçe Başkanı Gökhan Özsoy ve yönetimi, TDP İl Başkanı Çetin Uzun, TDP Kozlu İlçe Başkanı Sibel Güneş ve yönetimi, TDP Kilimli İlçe Başkanı Sevgi Çelik ve yönetiminin katılımının yanı sıra, tepki göstermek isteyen vatandaşlar da alanda hazır bulundu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi