Pandemi döneminde en çok etkilenen esnafların başında gelen öğrenci servislerine Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar’dan müjde geldi. 
Başkan Osman Bahar; “Pandemiden en çok öğrenci servislerimiz etkilendi. Bir yıllık aidatlarını oda olarak almama kararı aldık”dedi. 
Başkan Bahar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Pandemi döneminde en çok  S plakalı araç sahiplerimiz etkilendi. Bu süreçte çalışamadıkları gibi bir kısmı arabasını satmak durumunda kaldı. Kredi ile araç alan 10 kişiye yakın esnaf arkadaşımız maalesef araçları satmak durumunda kaldı. Biz Şoförler Odası olarak yönetim olarak bir karar aldık. Biz bu arkadaşların yıllık aidatları 'bizden' dedik. Belediye başkanımızla da görüştük, yazı yazdık 2020-2021 güzergah belgesi ile bizden almayacağını beyan etti. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Federasyonumuza ve sıkıntılarımızı söyledik. Ama bu işlere biraz siyasetin bu işlere el atması gerekiyor. Biz bu konuları da tabii siyaset yapan ilgili kişilere söyledik bir gelişme olmadı. Bizim sesimizi sizin sayesinde duyuruyoruz. Şoför esnafımızın belediye akıntılarına sizde görüyorsunuz ve haber yapıyorsunuz. Devlet bize 1.000'er lira para verdi. 6 ay çekilen kredileri öteleri. Hükümet üstüne düşen görevi yaptığı yapmadı değil."

Editör: Haber Merkezi