Kamuran Aşkar: "Bizim literatürümüz veda değil; vefa üzerine kuruludur"

Devrek'te uzun süre öğretmenlik, yöneticilik ve sendikacılık yaparak Afyon Başmakçı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak atanan Oğuz Bölge'ye veda yemeği düzenlendi. Programa Şube Başkanımız Kamuran Aşkar, il ve  ilçe yönetim kurulumuz, Kilimli Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız, Devrek İlçe MEM Şube Müdürü Muhammet Atlı ve üyeler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Devrek İlçe Temsilcimiz Sonay Sarımeşe; Oğuz Bölge'nin insanlığına, öğretmen, idareci ve sendikacılığına vurgu yaparak, Bölge'yi Devrekli olmamasına rağmen bir hemşehrimiz olarak daima hatırlayacaklarını belirtti.
Şube Başkanı Kamuran Aşkar konuşmasında "Oğuz Bölge, bizim için Devrekimizle özdeşleşmiş bir değerdir. Şube Müdürü olmasına seviniyoruz; ancak gidecek olması bizi üzmektedir. Aslolan bir kuruma, bir şehre veda ettiğinizde hayırla yad edilmekse, Oğuz Bölge kardeşimiz bunu fazlasıyla başarmıştır. Devrek'te iz bırakmış, gönüllere giren gerçek bir dost olmuştur. İnsan gibi insan, gerçek bir öğretmen ve idareci, adam gibi adamdır Oğuz Bölge. Bizim literatürümüz veda üzerine değil; vefa üzerine kuruludur. Biz Oğuz Bölge'yi hep iyi anacağız ve biliyoruz ki Afyon'da bir kapımız daha açılmıştır." dedi.
Oğuz Bölge'de kendisine gösterilen tevveccühe teşekkür ederek Devrek'te geçirdiği zaman diliminin çok özel olduğunu söyledi.
Programda Oğuz Bölge'ye çeşitli hediyeler takdim edildi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi