Yeni Adım 22 yaşında

18 Ocak 1998 tarihinde merhum Devlet, Ulaştırma ve Enerji Bakanı Dr. Veysel Atasoy, Ak Parti İstanbul Milletvekili, merhum sanatçı ve film yapımcısı Osman Yağmurdereli ile Erdoğan Demir’in öncülüğünde kurulan Yeni Adım Gazetesi 21. yılı geride bırakarak, 22. yayın yılına başlamış oldu.

Yeni Adım Gazetesi kuruluşundan itibaren seçkin bir gazete olmak özelliğini korudu. İleri teknolojisi, baskısı, haber ve yorumları ile yerel basında ekol oluşturan bir gazete oldu. 

Haberleriyle, yorumlarıyla gündemi belirleyen, ilkeli, düzeyli ve objektif yayıncılık anlayışı yanında, kuruluşundan bugüne değin “devletten” ve “toplumdan” yana “taraf” olmayı onurlu bir yayıncılık ilkesi olarak benimseyen Yeni Adım, Zonguldak’ın ve ülkemizin gazetesi olmak konusunda kesin kararlılığını bundan sonra da sürdürecektir. 

Zonguldak basınında ekol oluşturan Yeni Adım Gazetesi’nin İmtiyaz Sahipliğini Miraç Kara, Genel Yayın Yönetmenliğini Erhan Çakmak, Yazı İşleri Müdürlüğü’nü Umut İliksiz, Sayfa Editörlüğünü Ramazan Köşe ve İnternet Editörlüğünü İrem Çiftçi, muhabir kadrosunda ise Ercan Aygün, Ercan Demir, Göksel Çolak, Esra Aydın ve Atakan Alkan yer alıyor.

Yeni Adım Gazetesi elektronik ortamda her gün düzenli olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi, Basın İlan Kurumu,Dijital Basın ve Medya Takip kuruluşlarına gönderiliyor.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi