Ôlüm Kadın Meselesi oyununun Yönetmeni Erdal Koltuk, oyunun çok büyük bir ilgi gördüğünü ve oyun için Ankara, Bartın ve Samsun'dan da davet aldıklarını ifade etti.

Zonguldak'ta ikinci kez sahnelenen 'Ölüm Kadın Meselesi' adlı oyun ile kadına şiddet anlatıldı. Kadınların maruz olaylarını  şiddet ve tacizin konu edinildiği oyun Zonguldak'ta yine çok büyük ilgi gördü. Nurşen Alıcıer'in yazdığı Erhal Koltuk'un yönettiği 'Ölüm Kadın Meselesi' adlı oyun Atatürk Kültür Merkezi'nde tektar sahnelendi. Oyuna çok sayıda izleyici büyük ilgi gösterdi. İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü'de tiyatroyu izleyenler arasındaydı.

Oyunun yönetmeni Erhal Koltuk, ''Oyunumuzun ikinci kez sahnelenecek olmasından dolayı mutluyuz ve heyecanlıyız. Bir şeyler yapabilmenin verebilmenin heyecanını yaşıyoruz. Tabii ki Nurşen Alıcıer'in yazdığı ve benimde yönetmenliğini yapmış olduğum Dünyada sadece Türkiye'de değil elbette dünyada da kadına şiddete tepki anlamında bir oyun bunu sahneliyoruz. ikinci kez sahneliyoruz ve yoğun ilgi gördü.'' şeklinde konuştu.

BARTIN, ANKARA VE SAMSUN'DAN DA DAVET ALDIK..
Zonguldak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve oyunun yönetimini Erhal Koltuk, Ölüm Kadın Meselesi oyunu için Çevre illerden de davet aldıklarını belirterek,  ''ilk sahnemizden sonra çeşitli talepler geldi  ve şimdi ikinci kez sahneliyoruz. Çevre illere gitmeyi planlıyoruz. Örneğin Bartın, Ankara ve Samsun'dan davetler aldık. Oyunumuzu buralarda da sahneleyeceğiz. dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi