Tüm Emekliler Dul Ve Yetimler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, dış güçlerin Türkiye’ye karşı ekonomik bir savaş açtığını belirterek; ”Gün birlik günüdür, beraberlik günüdür. Dış güçlere karşı omuz omuza verip hiçbir oyuna hiçbir tezgaha gelmeden gelecek günlerimizi düşünmek mecburiyetindeyiz” dedi.

Mustafa Sarıoğlu yaptığı açıklamada, tüm Türkiye’yi dolaştıklarını, emekli camiası olarak ülkemize karşı yapılan ekonomik savaşta birlik olma düşüncesi içerisinde oldukları belirterek şunları söyledi;

TRUMP BİZİ YIKAMAYACAK

“Tüm Emekliler Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı olarak aynı zamanda teşkilat sekreteri olarak Ankara’da görev yapmaktayız. Türkiye’nin her tarafında şubelerimizi ziyaret ediyoruz. Dolarla ilgili bir şey konuşmaya gerek duymuyorum şu anda neden dış güçlerin kötü niyeti altında çırpınıyor. Amerika’nın devlet başkanı Trump ülkemizle uğraşıyor. Gün birlik günü birlik beraberlik içersinde omuz omuza verip ülkemizin kalkınması için ne yapmamız gerektiğini beraberce ülkemizi idare edenlere de yardımcı olarak bu zor günleri atlatmamız gerekir. Çünkü neden, ömrünü hayatını çalışarak ülke kalkınması için harcayan milyonlarca emekli arkadaşımız Dış güçlerin ülkemizde uğraştığını ülkemizi zor durumda bırakmak istediklerini farkındalar. Biz dikkatle tüm bu Yaşananları izliyoruz. Ülkemizin birliği beraberliği şimdi siyaset yapma zamanı değil siyasi ayrıcalık gözetmeden ülkemiz birlik beraberlik içersinde dış güçlerin kötü niyetine karşı omuz omuza vermek mecburiyetindeyiz. Ben bu bakımdan Türkiye’nin her tarafını dolaşıyoruz. Emekli arkadaşlarımız da bu görüş içerisindeyiz. Zonguldak’a toprağıma geldim tüm emekli arkadaşlarıma sesleniyorum, siyaset yapanları da sesleniyorum. Gün siyaset günü değil birlik beraberlik günüdür. Onun için önümüzde mübarek kurban bayramı var. Emekli arkadaşlarımız sayın cumhurbaşkanımızın açıkladığı gibi ikramiyelerini alacaklar. İnşallah maaşlarında bayramdan önce alacaklardır. Bunun için ben şimdiden emekli arkadaşlarımızın ve tüm halkımızın bayramını kutluyorum. İnşallah bu zor günleri atlatırız diyoruz ve hiçbir şekilde huzursuzluktan yana değiliz ve şu ana kadar da olmadık. Ve bundan sonrada olmayacağız. Ülkemizin geleceği huzuru ve istikrari için şu ana kadar nasıl mücadele verdiysek yine aynı şekilde hareket etmek mecburiyetindeyiz. Gün birlik günüdür, beraberlik günüdür. Dış güçlere karşı omuz omuza verip hiçbir oyuna hiçbir tezgaha gelmeden gelecek günlerimizin düşünmek mecburiyetindeyiz.”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi