CHP İl Başkanı Hakkı Güney, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'a sert cevap verdi.  

Zeki Tosun:'un  “CHP li belediyeler yolları açsaydı okullar tatil olmazdı” eleştirisine yanıt Güney, Zeki Tosun’un önce Kozlu Belediyesini eleştirmesi gerektiğini söyledi. 

BEÜ Hastanesi yolunun halen kapalı olduğunu belirten Hakkı Güney “Önce kendi belediyelerine çeki düzen versinler. Ondan sonra Cumhuriyet Halk Partisi belediyelerini konuşsunlar “ diyerek şunları söyledi:

KOZLU HASTANE YOLU FELÇ 

“Karın yağma saati belli. Okulların tatil olup olmamasının kararını Zonguldak Belediye Başkanı vermez. Bu iş valinin söylemi ile olur. Zeki arkadaşımız bir şeyler arıyor ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyelerini kötülemekle bu noktalara taşımasına gerek yok. Ben şu anda dışarıdan geliyorum. %70 kar temizleme çalışması yapıldı. Birim amiri arkadaşlarla görüştüm. Ana artelde çalışmalar tamamlandı. Şu anda Dilaver ve asma arasındaki yol açılıyor. Belediyede ki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum çok güzel çalışıyorlar. Şu anda ara sokaklarda tuzlama çalışması yapılıyor. Akşama kadar her taraf normal şekline dönecektir. Biz de Zeki Beye Tıp Fakültesi ne giden kanser hastalarına ve burada kemoterapi gören arkadaşların çektiği sıkıntıları, Zonguldak’a hizmet eden büyük bir hastane yoluna Kozlu Belediyesi tarafından önlem alınması lazımdı. Ama şu anda hastane yolunda hayat felç olmuştur. Arkadaşlar önce kendi belediyelerine çeki düzen versinler. Ondan sonra Cumhuriyet Halk Partisi belediyelerini konuşsunlar. Karayolları çalışmaları ile ilgili de Zonguldak-Ereğli arası vatandaşların çektiği bir çile var. Bu yolda insanların mağdur kaldı bize gelen bilgiler arasında. Buradan sevgili başkanıma söylüyorum, ilkinde kendi üzerinize düşen görevi yapacaksınız ondan sonra Cumhuriyet Halk Partisi belediyelerini eleştireceksiniz.” 

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi