ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Zekeriya Uçar ve yönetim kurulu üyeleri Av. Mehmet Gök, Bekir Selçuk ve Selahattin Çolak AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, yeni yasama döneminin hayırlı olmasını dilediler. 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u 27. Dönemde tekrar Bartın Milletvekili olarak seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Zonguldak Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Zekeriya Uçar ve yönetim kurulu üyeleri Av. Mehmet Gök, Bekir Selçuk ve Selahattin Çolak, yeni dönemde de Milletvekili Tunç’a başarılar dilediler.

Milletvekili Tunç’ta Önder İmam Hatipliler Derneği Zonguldak şubesi Başkan ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için çok teşekkür ederek, İmam Hatip Öğrencilerinin eğitim öğretim hayatında önemli bir görev üstlenen, onların daha iyi yetişebilmesi için bir sivil toplum kuruluşu olarak büyük destekler sunan ve mezunlarının da dayanışmasını sağlayan Önder yöneticilerine kolaylıklar diledi. 

Editör: Haber Merkezi